PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Aurora

ocenił(a) serial na 8

Jestem po seansie 19 odcinka sezonu trzeciego i tak się zastanawiam, co się stało z dzieckiem śpiącej królewny, po tym jak została ona zmieniona w latającego goryla. Przyznam szczerze, że mogliby to jakoś rozwinąć typ: że będzie jakieś "nadzwyczajne". Szkoda, że Sarah Bolger i Julian Morris pojawili się w tylko na kilka minut tym odcinku.

Ogólnie całkiem fajny epizod. :-)

ocenił(a) serial na 10
theszymonfilipiak

ja się zastanawiam co się stało ze śpiącą królewną i mam nadzieję że to nie Aurorę i Filipa zabili w dokach...

ocenił(a) serial na 8
Karlaaajn

Też o tym myślałem, liczę, że nie bo bardzo ich polubiłem. ;-)

theszymonfilipiak

Raczej powrócą, nie uśmiercili by ich, tak mi się wydaje ;)

ocenił(a) serial na 6
jacob_filmweb

Na pewno wróci Aurora. Kobiety w ciąży by nie zabili....
To nie "Gra o tron".:)

ocenił(a) serial na 10
doma_filmmaniak

W wywiadzie z twórcami powiedzieli że dowiemy się w finale, ale Sarah bardzo lubi tę rolę i ma potencjał więc myślę że jej nie zabili...
Poza tym świetnie byłoby zobaczyć więcej Śpiącej królewny !

Karlaaajn

Kończy się czysta krew, gdzie Kristin Bauer van Straten (Maleficent w OUaT) grała główną rolę, także możemy także jej się spodziewać jako głównego villaina na sezon czwarty, gdzie retrospekcje wyjaśnią co łączyło ją z Filipem, Reginą ("dlaczego miałabym zabijać swoją najlepszą przyjaciółkę" z odc. 1x02) i Aurorą.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

byłoby świetnie, bo zrobili takie krótkie nawiązanie i nie wiadomo co... :(

A podobno Intelligence nie będzie miało drugiego sezonu, może Meghan wróci ? Byłoby cudownie !

ocenił(a) serial na 8
Karlaaajn

Teraz tak sobie pomyślałem, że może to nie dziecko Śnieżki jest tą "białą magią" tylko Aurory. Bo twórcy nie są głupi, żeby tak na 5 minut wklejać tę postacie do serialu. Może faktycznie śpiąca królewna będzie na głównym planie sezonu czwartego :-) + Ja w sezonie 1 i 2 Ruby lubiłem najbardziej, jednak teraz już zastąpiła jej miejsce Belle. Choć pryznam szczerze, że było by super zobaczyć ją w roli Wilka :-)