Przeczytałam dziś, że nowym elementem sezonu drugiego będzie dodanie postaci małej
syrenki Ariel:) Poza tym będzie Roszpunka, Mulan i Piotruś Pan!:) jamie dorman
(Huntsman) napewno będzie kontynuował swoją rolę w drugim sezonie. Dowiemy się
również kim naprawde jest Dr Whale ! Ja oczekuję jeszcze przynajmniej jednego Prince
Charming;) a Wy?
No widzisz:)
Zatrzymałam się na 14 ep. bo mnie też wróżki zdeprymowały troszkę.
Ale chyba nadrobię, bo z tego co czytam ciekawe rzeczy się działy;)
Ja oglądam od tygodnia,i jestem na 8 odcinku :)
Jeszcze kończę oglądać Tajemnice Smallville bo też od niedawna oglądam,a to 10 sezonów ale nadrobiłem i jestem na 10 już ;)
Tak gdzieś w połowie serial przynudza, strasznie dużo o miłosnych relacjach Śnieżki i Księcia, innych chyba też z tego co pamiętam, ale jak się przez to przejdzie to do finału już się dzieje więcej.
Moim zdaniem Emma będzie księżniczką zaklętą w łabędzia z Jeziora Łabędziego :) Samo nazwisko na to wskazuje "Emma Swann". :)
ja myślę, że powinni zdecydowanie rozwinąć wątek złych postaci- skoro magia wróciła, to Regina i Rumpel nie mogą być jedynymi skomplikowanymi/ złymi postaciami, liczę, że autorzy trochę namieszają :)
Emma Swann jest postacią ze swojej własnej bajki. To byłoby kompletnie bez sensu, gdyby okazało się inaczej.
Ja chcę żeby była Mała Syrenka właśnie! :) Już od dawna to sobie wyobrażałam że w naszym świecie to po prostu kobieta na wózku inwalidzkim no bo jak to Syrenka nie może chodzić i mogłaby też być w sumie niemową xD ale mam nadzieję, że oni znowu wszystkiego nie pozapominają ;/
Niee, mała syrenka to powinna być dziewczyna z High School'a z drużyny pływackiej!
wózek chyba faktycznie nie jest konieczny. w końcu i w bajce miała nogi. drużyna pływacka..to ma sens. tylko niemową mogłaby pozostać. no i mielibyśmy kolejną złą postać. ja chcę urszulę, była zejebista:D