PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Przeczytałam dziś, że nowym elementem sezonu drugiego będzie dodanie postaci małej
syrenki Ariel:) Poza tym będzie Roszpunka, Mulan i Piotruś Pan!:) jamie dorman
(Huntsman) napewno będzie kontynuował swoją rolę w drugim sezonie. Dowiemy się
również kim naprawde jest Dr Whale ! Ja oczekuję jeszcze przynajmniej jednego Prince
Charming;) a Wy?

WhiteDemon

To Ty też oglądasz ten serial?
:)
Nie wiedziałem nawet.
Mamy kolejny wspólny serial :P

ocenił(a) serial na 9
Damx123

No widzisz:)
Zatrzymałam się na 14 ep. bo mnie też wróżki zdeprymowały troszkę.
Ale chyba nadrobię, bo z tego co czytam ciekawe rzeczy się działy;)

WhiteDemon

Ja oglądam od tygodnia,i jestem na 8 odcinku :)
Jeszcze kończę oglądać Tajemnice Smallville bo też od niedawna oglądam,a to 10 sezonów ale nadrobiłem i jestem na 10 już ;)

ocenił(a) serial na 9
Damx123

A toś Szybki Bill;)

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Tak gdzieś w połowie serial przynudza, strasznie dużo o miłosnych relacjach Śnieżki i Księcia, innych chyba też z tego co pamiętam, ale jak się przez to przejdzie to do finału już się dzieje więcej.

jasiek436

Moim zdaniem Emma będzie księżniczką zaklętą w łabędzia z Jeziora Łabędziego :) Samo nazwisko na to wskazuje "Emma Swann". :)

ocenił(a) serial na 8
Annkoo90

ja myślę, że powinni zdecydowanie rozwinąć wątek złych postaci- skoro magia wróciła, to Regina i Rumpel nie mogą być jedynymi skomplikowanymi/ złymi postaciami, liczę, że autorzy trochę namieszają :)

ocenił(a) serial na 7
Annkoo90

Emma Swann jest postacią ze swojej własnej bajki. To byłoby kompletnie bez sensu, gdyby okazało się inaczej.

ocenił(a) serial na 10
Annkoo90

oo dobre oby!! kocham te bajke !! mogliby cos z niej dac :)

jasiek436

Kiedy będzie 1 odcinek drugiego sezonu?

ocenił(a) serial na 9
roksana32

Ja chcę żeby była Mała Syrenka właśnie! :) Już od dawna to sobie wyobrażałam że w naszym świecie to po prostu kobieta na wózku inwalidzkim no bo jak to Syrenka nie może chodzić i mogłaby też być w sumie niemową xD ale mam nadzieję, że oni znowu wszystkiego nie pozapominają ;/

ocenił(a) serial na 1
martiza3

Niee, mała syrenka to powinna być dziewczyna z High School'a z drużyny pływackiej!

ocenił(a) serial na 7
Daroo_3

wózek chyba faktycznie nie jest konieczny. w końcu i w bajce miała nogi. drużyna pływacka..to ma sens. tylko niemową mogłaby pozostać. no i mielibyśmy kolejną złą postać. ja chcę urszulę, była zejebista:D

ocenił(a) serial na 7
tisek

http://www.youtube.com/watch?v=VyFVG4VfPmg

ocenił(a) serial na 1
tisek

oo tak, zdecydowanie ^^