Bardzo mi przypadł do gustu ten serial, zresztą kocham wszelkie fantasy, np. Lost, Heroes, Gra o Tron itd. Może znacie jakieś seriale, które teraz lecą? The Walking Dead jest dla mnie zbyt obleśne od kilku odcinków (szczególnie ten osttani) i przynudzają od jakiegoś czasu, więc sobie darowałam.;)
Niedawno powstał podobny temat :)
http://www.filmweb.pl/serial/Dawno%2C+dawno+temu-2011-603904/discussion/doradzci e+-+nowy+serial,2321521
-Spin off Once upon a time in Wonderland - ma słabe wyniki i recenzje , ale mi się podoba :)
-możesz też spróbować Sleepy Hollow - mi akurat nie pod pasował, ale ma bardzo dobre wyniki oglądalności i już zamówienie na kolejny sezon
Inna tematyka , ale bardzo polecam premierowy serial The Blacklist i trochę starszy Suits .
Ze starych polecam ( może nie słyszałaś ) Legend of the Seeker - były 3 sezony , na podstawie książki o tym samym tytule , typowa fantasy z potworami i stworami.
True Blood - jak większość produkcji HBO genialne , na wiosnę będzie finałowy sezon .
Dzięki za propozycje:)))
A w lutym wypuszczą Intelligence - zapowiada się ciekawie. Także trzymajcie rękę na pulsie;)