PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Emma i Hook

ocenił(a) serial na 7

Tak się zastanawiam od jakiegoś czasu. Czy to co czuje (czego chce?) Hook od Emmy czy to jest miłość czy on po prostu ją chce (no wiecie niedostępna, pewno jedna z nielicznych, które mu się potrafiły oprzeć, takie udowodnię Ci że będziesz moja, coś jak trofeum)?

ocenił(a) serial na 7
sybilla_filmweb

moim zdaniem na prawde cos do niej czuje

ocenił(a) serial na 7
sybilla_filmweb

Czuuuuje coś, czuje. :)
Sam fakt, że otwiera się przed Emmą jest dobrym argumentem.

ocenił(a) serial na 8
Sunnydoll

no niestety ja już przestałam sie jarać tym związkiem bo z logicznego punktu widzenia nic z tego nie bedzie... i tylko bedzie mi przykro jak rozwiażą ten melodramat bardzo drastycznie, typu śmierć Hooka czy coś. Z Nealem ma dziecko, jest dla niej najważniejsze, wiec jak Henry powie mamusiu badz z tatusiem.. no coż. A druga sprawa, tak jak bylo w Lostach trójkąt Kate, Jack i Sawyer. Kate wybrała Sawyera ( nie wiem jak odmienic, sorry ze blad) wbrew logice, więc ... no ale zobaczymy.

ocenił(a) serial na 7
ankon

Pisałam to zanim zobaczyłam ten odcinek z Jaskinią Echa. Teraz już wiem o co mu chodzi.
Wydaje mi się jednak, że Emma też czuje coś do Hooka. W końcu po tym pocałunku była taka rozchichana jak zakochana dziewczyna.
Mam nadzieję że nie zabiorą mi Hooka. Choć wydaje mi się że gdyby połączyli go z Emmą to straciłby ten urok niegrzecznego chłopca. Stał by się taki jak charmingowaty. Jak pokazywali go w tej retrospekcji z braciszkiem. Wtedy nie był taki uroczy.
A co do Neala to nie wiem czy była by szczęśliwa. Sama powiedziała, że nie czuje się bezpiecznie z uczuciami do niego. A to, że Henry by tak chciał. No nie wiem. Mnie się wydaje, że on by zaakceptował wybór Emmy byleby Neal był blisko. W końcu nie miał pretensji, że Neal ma nową narzeczoną.

ocenił(a) serial na 10
sybilla_filmweb

w którym odcinku był ten pocałunek???

kala910

Sezon 3 odcinek 5 (38:38 do 38:49)

Chyba, że chodzi o inny...

ocenił(a) serial na 9
sybilla_filmweb

gołym okiem widać że czuje coś do niej ^^
kurcze ale znów Neil żyje... kibicuję Hookowi i Emmie od zawsze <3