Na c h o m i k a c h jest tylko 5 odcinków, takich wyrywkowych. Gdzie można znaleźć cały pierwszy
sezon, obojętnie czy z napisami czy z lektorem?
C h o m i k "Morrrgana". -> Dawno, dawno temu (Once upon a time) -> sezon 1 [lektor] -> RMVB (zapakowane w .zip).
Stracisz, po prostu, mniej transferu - 2,92 GB - na pobieraniu.
c h o m i k a sobie daruj! po co płacić ?! Skoro możesz mieć za darmo kat.ph/ i masz wszystko za free nawet rejestaracji nie potrzeba.
a jak z jakością tych odcinków? bo z tymi serwisami online bywa różnie, dlatego ja wole zassysać na dysk :-D
Na c h o m i k u pobieram, bo mogę sobie ściągnąć cały folder za jednym zamachem i seriale właśnie tam sobie biorę. Mam internet mobilny i dodatkowy transfer nocny, więc mogę sobie kliknąć raz i mogę iść spać. Pierwszy sezon już mam, teraz poluję na drugi.
Jeszcze jak masz chomikbox to w ogóle, bo pobiera ci cały folder ale w tym samym czasie tylko 5 plików z niego i jest tam opcja "wyłącz komputer po zakończeniu pobierania", która rzeczywiście wyłącza urządzenie. Wiem bo sam go mam i stosuje.
C.h.o.m.i.k Box świetna rzecz, i w ogóle bardzo fajny serwis można tam znaleźć rzeczy, które są ciężkie do zdobycia z innych źródeł, ale niestety trzeba płacić za transfer, dlatego ja preferuje p2p
na stronie 5ftantastic można pobrać wszystkie odcinki pierwszego jak i drugiego sezonu, za free. http://www.5fantastic.pl/plikosfera?s=1&FreeText=once_upon_a_time_S01E01&IdKateg oria=
Wow, z tej strony można pobrać wszystko! :) Szukałam czegoś takiego, więc wielkie DZIĘKI mimo, że nie ja o takową stronę prosiłam :)
btw. ja polecam ściągnąć program uTorrent i pobierać pliki z tej strony: http://thepiratebay.sx/ (klikając po wyszukaniu na magnes)
Jest tylko jeden minus - wszystko do ściągnięcia po angielsku. No ale to najszybsza droga do obejrzenia nowego odcinka Once w dobrej jakości... ;)
nie ma sprawy, uwielbiam stronę 5fantastic. dzięki niej mam OUAT i inne swoje ulubione seriale na swoim komputerze, bo oglądanie przez internet mnie denerwuje ;D
Mnie też, ale i tak wszystko zawsze oglądam przez neta. Jedynie OUAT ściągam, bo w poniedziałki i tak nie ma jeszcze napisów, to przynajmniej sobie w dobrej jakości obejrzę, bez przerywania :)
Tam pewnie nie ma ze względu na piractwo, mi ten serial wlasnie w ten sposob usuneli. Najlepiej ściągać z torrenta, wszystko jest, a napisy można też dodatkowo ściągnąć z internetu.