PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Jak myślicie ?

ocenił(a) serial na 10

Emma sobie wszystko przypomni jak pokazali na zdjęciach wypije ten eliksir czy coś .
Tylko co z Henrym hmm. Może Hook ich przeniesie czy coś wrócą do zaczarowanego lasu czy jak
się to nazywa hmm.; ] dlaczego tak długo trzeba czekać . chce aby emma była z Hookiem l

MrsVampire

Masz ADHD?

Są zdjęcia w temacie "Info. na temat II. połowy 3. sezonu", że Jennifer i Colin są przed komisariatem a ona patrzy na niego wściekle, gdy z niego wyszedł. Potem jest już foto, gdzie O'Donoghue i Morrison się przytulają. Może wtedy Emma odzyska pamięć? Tego nie wiemy, ale wątpię by twórcy bawili się przez 11 odcinków w "przywróćmy Emmie wspomnienia", skoro mamy już scenki z nowego Storybrooke, Bellę pytającą Emmę "kto nas znowu przeklął" i Emmę odpowiadająca "nie wiem".

Henry? Co Henry? O nim nic nie wiemy.

Jak Hook ma ich przenieść, skoro nie włada magią? Jedyna nadzieja na "przeniesie czy coś wrócą do zaczarowanego lasu" to Greg Mendell, ponieważ skoro Niebieskiej Wróżce i Gregowi wyrwano cień a po śmierci/spaleniu sprawcy Wróżka wróciła do życia to Greg także. Razem z Tamarą ukradli przecież torbę pełną magicznych fasolek pod koniec 2. sezonu.

Trzeba czekać tak długo bo tak jest wygodnie dla twórców: łatwiej pisać dwie historie na 11 odcinków, niż jedną na 22. Drugą sprawą jest ciąża Ginnifer (gra Śnieżkę) i myślę, że też to wpłynęło na przerwę.

Emma nie będzie z Hookiem, bo nie było jeszcze deklaracji z jej strony, że go kocha. Zapominasz, że dwa razy powiedziała już, że kocha Neala a syn Mrocznego wyznał jej, że będzie o nią walczył. Jeśli takowa [deklaracja/zdanie] padnie, wtedy możecie mieć marzenia. Pocałunek był tylko z wdzięczności za uratowanie jej ojca przed osłocieniem czy jak się to tam pisze.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Będzie nowy StoryBrooke ? Hmm na pewno Emma odzyska pamięć jest zdjecie jak Hook przytula sie z Emmą . ;p

michu1945

W którym momencie Emma powiedziała "nie wiem"?

cathrine00

Pardon. Nie było czegoś takiego. Wybaczcie.

ocenił(a) serial na 10
MrsVampire

zdjecie o http://pbs.twimg.com/media/BZtu2VCCAAEhvRZ.jpg:large wiec na pewno odzyska pamiec.

ocenił(a) serial na 8
MrsVampire

Następnym razem ostrzeż przed spoilerami, bo zniszczyłaś mi przyjemność z oglądania i zaczynam mieć myśli samobójcze. Swoją drogą to takie nieprzewidywalne było, że Emma odzyska pamięć.... masakra, dobrze że zobaczyłem to zdjęcie, teraz możemy być pewni iż jednak wspomnianą pamięć odzyska. Cieszmy się z tego powodu!

MrsVampire

Dlaczego Hook na tym zdjęciu ma ręce ?!

cztery4

http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20130426212556/onceuponatime8042/images/9/ 92/214KnockedOut.png