Lub kiedy po prostu pojawią się wersje odcinków z napisami? Nie siedzę w tym serialu i prawie go nie oglądam, a chciałabym chociaż ten sezon zobaczyć. Jednak moja znajomość języka angielskiego ogranicza się do lekcji w szkole, tak więc nawet jeśli teraz na chociażby youtube obejrzę sobie te odcinki (co zresztą właśnie robię) i tak niewiele zrozumiem.
Ponawiam więc pytanie - kiedy i na jakim kanale będzie można obejrzeć czwarty sezon OUAT w Polsce?
Ps. Pewnie dużo osób powie mi, że lepiej nie zaczynać tego serialu od "środka" tylko od początku. Spotkałam się już z tym ostrzeżeniem, pozwolę sobie jednak zrobić tak jak chcę ;)
Wpisz w google "seriale online " i trzy pierwsze strony będą dotyczyć tego serialu. Jeśli chodzi o oglądanie od środka to jest to idiotyzm bo wątek frozen ogranicza się do retrospekcji w 3 odcinkach czyli około 30 minut. Na dodatek ten sezon ma ledwo 5 odcinków więc i tak prędzej czy później zaczniesz oglądać od początku i wtedy niestety zrozumiesz że popełniłaś błąd bo zepsułaś sobie oglądanie dla tego dla własnej przyjemności spróbuj obejrzeć pierwszy odcinek bo ten serial ma ciągłą fabułę i ciężko ci będzie zrozumieć nawet wątki frozen bo to tak jakbyś otworzyła książkę w środku i chciała zacząć ją czytać. To nie Dr. House. Retrospekcje to kontynuacje przygód zaczętych w poprzednich sezonach a na dodatek całość nie jest postawiana chronologicznie.