Jak myślicie kto jest w skrzyni? Ktoś, kogo jeszcze nie było? Czy może ktoś, kto już był?
Jeden lub oboje Darlingów. Dzwoneczek, bo Pan podobno jest "Bogiem" na tej wyspie. Tiger Lily ale na pewno nie Rufio bo z tego co wywnioskowałem miedzy Hookiem a Felixem, nie żyje. Zobaczymy.
Oglądałam po łebkach, bo nie miałam w ogóle czasu (a chciałam chociaż rzucić okiem), więc... gdzie ta skrzynia? :P
Dla mnie było oczywistym, że to Rumpel tam wisi... ale szczerze, to możliwe że właśnie Ariel tam będzie :P
Patrząc na tytuł następnego odcinka to powinna byc Ariel. Rumpel chyba za mocny zawodnik żeby go tak zwyczajnie w skrzyni zawiesili. ; )
no i dooopa bo to nie Ariel ;D kurde, już chcę wiedzieć!! w ogóle też podejrzewałam Rumpla i Ariel, myślałam też o Ericu (ukochanym Arielki), teraz przyszła mi na myśl... Ursula. ta prawdziwa of course :)
Może brat haka? Niby umarł , w naszym świecie ale potem został wrzucony do wody może powrócił na Nibylabdię, albo mroczny w końcu go nie było w tym odcinku, no w sumie najbardziej mnie to ciekawi no i co zrobi hak, no lubię go i dobrze mu życzę:-)
Też o tym myślałem, że może brat Haka tak do końca nie umarł. Jednak wątpię, żeby jego ciało dopłynęło do Nibylandii, w końcu oni już prawie dopływali do swojego kraju.
Mroczny nie dałby się wsadzić do skrzyni. Po za tym, Rumpel w zeszłym odcinku już uwolnił z tej chwilowej niedyspozycji.
W SKRZYNI JEST WENDY DARLING! CHCECIE DOWODU?
http://ouatset.blogspot.com.au/2013/10/blog-post.html
Zdjęcie z odcinka 3x10 lub 3x11, gdzie Freya Tingley jest w szkarłatnym płaszczu / szlafroku, w porcie Storybrooke.
No i jak by nie było, to on jest troszeczkę starszy teraz od niej, więc ciekawie jak będzie się do niej odnosić... :P