PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Jak myślicie kto jest w skrzyni? Ktoś, kogo jeszcze nie było? Czy może ktoś, kto już był?

no_bo_co

Jeden lub oboje Darlingów. Dzwoneczek, bo Pan podobno jest "Bogiem" na tej wyspie. Tiger Lily ale na pewno nie Rufio bo z tego co wywnioskowałem miedzy Hookiem a Felixem, nie żyje. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

a może Rumplestiltskin senior?

koperekp1

Nie wykluczam. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 6
no_bo_co

Oglądałam po łebkach, bo nie miałam w ogóle czasu (a chciałam chociaż rzucić okiem), więc... gdzie ta skrzynia? :P

ms_rosencrantz

Na samym końcu. Neal wisi w jednej a w drugiej?

ocenił(a) serial na 6
michu1945

Aaaa. To ja ślepa jestem. :D Dzięki.

ocenił(a) serial na 8
ms_rosencrantz

Dla mnie było oczywistym, że to Rumpel tam wisi... ale szczerze, to możliwe że właśnie Ariel tam będzie :P

ocenił(a) serial na 7
Artemisek

Patrząc na tytuł następnego odcinka to powinna byc Ariel. Rumpel chyba za mocny zawodnik żeby go tak zwyczajnie w skrzyni zawiesili. ; )

użytkownik usunięty
CarlosVendera

no i dooopa bo to nie Ariel ;D kurde, już chcę wiedzieć!! w ogóle też podejrzewałam Rumpla i Ariel, myślałam też o Ericu (ukochanym Arielki), teraz przyszła mi na myśl... Ursula. ta prawdziwa of course :)

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Może brat haka? Niby umarł , w naszym świecie ale potem został wrzucony do wody może powrócił na Nibylabdię, albo mroczny w końcu go nie było w tym odcinku, no w sumie najbardziej mnie to ciekawi no i co zrobi hak, no lubię go i dobrze mu życzę:-)

ocenił(a) serial na 8
grampiana

Też o tym myślałem, że może brat Haka tak do końca nie umarł. Jednak wątpię, żeby jego ciało dopłynęło do Nibylandii, w końcu oni już prawie dopływali do swojego kraju.

Mroczny nie dałby się wsadzić do skrzyni. Po za tym, Rumpel w zeszłym odcinku już uwolnił z tej chwilowej niedyspozycji.

no_bo_co

W SKRZYNI JEST WENDY DARLING! CHCECIE DOWODU?

http://ouatset.blogspot.com.au/2013/10/blog-post.html

Zdjęcie z odcinka 3x10 lub 3x11, gdzie Freya Tingley jest w szkarłatnym płaszczu / szlafroku, w porcie Storybrooke.

michu1945

Wendy! :O Ciekawe kiedy porwał ją cień... Może próbowała ratować Bea? :P

cathrine00

Ciekawe to będzie jak ona się pojawi :) Szok dla Neala, bo jakby nie było, trochę czasu minęło ;)

salamandria11

No i jak by nie było, to on jest troszeczkę starszy teraz od niej, więc ciekawie jak będzie się do niej odnosić... :P

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Nawet o niej nie myślałam . Sądziłam raczej że to moze być ojciec Rumpla bo PP coś dużo ostatnio o nim wspomina :)