zgadzam się całym sercem. Niektórzy weryfikatorzy nie powinni mieć tych praw co mają.
no dokładnie. nie dość, że nie ma na nim głównej bohaterki, to nie ma nawet nazwy serialu...
No dokładnie... To chyba weryfikator zweryfikował swoje własne zgłoszenie, bo jakby ktoś inny wrzucił ten plakat, nie przeszedłby..
chcialabym ten plakat z niebieskim tłem od magicznego lasu ... to chyba jest nawet oficjalny?
Taaa, to jest książe... Każdy serial ma zazwyczaj kilka oficjalnych plakatów, ale z tego co mi wiadomo, ten z lasem jest najlepszy i najbardziej znany ;)
wysłałam 2 "napisowe" plakaty : ten z motylkiem i ten z lasem ;) wystarczy poczekać :D
No ciekawe, że ten ktoś, kto zmienił na księcia (ja :P) nie ustawił tego plakatu z lasem skoro go NIE BYŁO :P Phi... I jakoś nie widzę tego z lasem nadal...
Chciałam co tydzień zmieniać plakat na tę osobę, która była głównym bohaterem odcinka (jak dla mnie tego był książę), ale jeśli faktycznie pojawi się ogólny, a nie same postacie jak do tej pory, to ustawię ogólny jako główny :P
p.s. argumenty typu:
"zgadzam się całym sercem. Niektórzy weryfikatorzy nie powinni mieć tych praw co mają."
Gratuluje wiedzy i znajomości tematu...
co to za pomysł zmieniać do tydzień plakat... Jak widać użytkownicy bez problemu znaleźli plakaty, opowiadające warunkom prawdziwego plakatu - ogólnego, z tytułem.
Jak widać NIE znaleźli skoro stan i ilość plakatów na stronie się nie zmieniła...
Wysłałam 2. Z lasem i z główną bohaterką. Jest istotny szczegół - na plakatach z bohaterami jest napis serialu. Tu masz plakaty z wszystkimi i z napisem:
http://www.moviepostershop.com/once-upon-a-time-tv-movie-poster-2011
Widziałam je z napisami... Właśnie podmieniłam... Za to ta z lasem to mi wygląda na screena.. O tytule z motylkiem nie wspominając...
O ten ci chodzi???
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c2/Once_Upon_aTime_promo_image. jpg/250px-Once_Upon_aTime_promo_image.jpg
Na serio wygląda to na screena! Jak znajdziecie dowod, ze to plakat, to ja chetnie zweruje pozytywnie :) (to samo z motylem)
to wejdz sobie na kazda strone z serialem online i tam tez jest ten "screen" tylko z napisem serialu i jest obramowany jak oficjalny plakat
spróbowałam ponownie xD zobaczymy co z tego wyjdzie -.- Tym razem dałam uwagę że wzięłam ze strony ABC Network -.-
Właśnie zrobiłaś to, co ja chciałem zrobić już dawno, ale któryś z werów odrzucił moją kontrybucję uznając, że "takie same plakaty już są, więc po co zmieniać". Pozdro.
Przykro mi, ale niestety weryfikator weryfikatorowi nie równy... Czasem nad FAQ goruje "widzimisię".
Ej własnie - a jak to jest z tym weryfikowaniem? Bo Opisy fabuły czekają na weryfikację , a nie ma żadnego na głównej storonie o serialu.
Długo się nad tym zastanawiałam jak w ogóle przebiega weryfikacja, dlaczego jedno akceptują, a drugiego nie. Mnie juz tak cholera wzięła z tym weryfikowaniem, że się poddałam i przestałam już cokolwiek dodawać :/
Wysłałam 2 plakaty. Jeden z lasem. Napisałam też w poście poprzednim, że plakaty z głównymi bohaterami mają też tytuł. Wystarczy poszukać. Wysłałam to szanownej pani weryfikatorce, niech coś z tym zrobi, jeżeli będzie chciała. Ja już nic więcej nie będę dodawać, bo nie mam pojęcia na jakich zasadach jest to wszystko weryfikowane. Raz przyjmują, raz nie...
coz rozumiem cię, ja tak samo nie wiem co jest z tymi opisami...:/
zupelnie ograniczaja tworzenie tej strony
Ja nie rozumiem o co chodzi z wyslaniem plakatow, bo w kolejce ich nie ma...
A co do weryfikacji: każda z kontrybucji ma swoją kolejkę i czas oczekiwania na zweryfikowanie jest różny. Nie wynika to ze zlej woli, ale z weryfikowania wg kolejności...
co i tak jest dziwne by zadnego opisu nie bylo do tej pory...
bo reszta to lekkie wciskanie kitu...
Hm... co w tym dziwnego? można sprawdzić z kiedy są opisy sprawdzane. JEst to informacja ogólno dostępna. I nie wciskam kitu :P
Fakt jest taki: serial leci od miesiąca a opisu nie ma zadnego.
Niech kazdy wedle własnego sumienia sobie skomentuje.
pozdrawiam
No i co z tego? Weryfikator może sobie wejść na stronę serialu i np. sprawdzić wszystkie kontry czekające, bo ma taki kaprys. Albo sprawdzając 1 kontrę z danego typu sprawdza i resztę... Ale większość sprawdza z kolejki, a nie wg widzimisię... Jak się nie zna zasad, to trzeba się z nimi zapoznać, a nie oskarżać i rzucać kalumnie... (to przytyk akurat nie do ciebie :) )
Odzdrawiam
przepraszam ze urazilam czyjs "kaprys"
jak sie nalezy w takim razie zwracac do weryfikatora? O wielki weryfikatorze? czy moze "wasza wysokosc"
A tak w ogole lepiej sie nie odzywac? Tak, zrozumialam twoją głowną mysl.
Hehehe :) ależ wcale... Ale naprawdę nie macie pojęcia na czym to polega....
Moje sumienie m się świetnie :)
"jak sie nalezy w takim razie zwracac do weryfikatora? O wielki weryfikatorze? czy moze "wasza wysokosc""
Ale o co chodzi??
no w takim razie to widac kto tu ma o czym pojecie skoro nawet parafraza nie jest zrozumiala,
widac ze wszystko trzeba wprost mowic
Istnieje różnica między parafrazą a ironią... A wraz z Twoim ostatnim komentarzem kończy się konstruktywna rozmowa, a zaczyna przepychanka słowna. Dzięki nie skorzystam...
tak istnieje dlatego na tym etapie ja juz wiecej sie nie odzywam
ciesze sie ze wszyscy zyja w zgodzie z własnym sumieniem i kaprysami
No i w czym problem?? Nie ma ogólnego plakatu (a nie screenu), to rotacja może być....
przepraszam że się wtrącę ale nie potrzeba jakiś wielkich dowodów na to że plakat z lasem jest plakatem -.- W końcu istnieje cos takiego jak oficjalna strona serialu (a tak ściślej to stacji ale na jedno wychodzi xD), prawda? A na tej oficjalnej stronie tego serialu przy KAŻDYM opisie czy czymkolwiek związanym z odcinkiem widnieje właśnie ten plakat! Ba! Ten plakat jest nawet na bannerze! Nie rozumiem jak można mówić że coś jest screenem wcześniej tego nie sprawdzając -.-
żeby nie było to podam tą stronę -.- Bo jeszcze mi zarzucą że zmyślam -.-
http://beta.abc.go.com/shows/once-upon-a-time
Ależ sprawdziłam! :) Wszak np. odcinek 104 ma las z napisem w pliku .avi! :) No weź mi nie mów. :) Naprawdę nie widzicie różnicy???
A Ty nie dość, że powiększyłaś plakat (nie spełnia on wymogów FAQ odnośnie deformowania oraz rozmiarowych), to dodajesz coś co NAPRAWDĘ jest screenem...Żaden weryfikator Ci go nie przyjmie, więc możesz go równie dobrze sama usunąć :(
Cóż :) W każdym razie dziękuję za odpowiedź :) nie rozumiem tylko dlaczego ten sam motyw jest na bannerze? Nie żebym się narzucała po prostu jestem ciekawa xDD
sorki że pod postem ale nie moge edytować ;)
I nie powiększyłam tego screena/plakatu ;) po prostu wzięłam go prosto ze strony ABC Network takim jakim był ;)
@Nava - Ty nie powiększyłaś, tylko system powiększył i zniekształcił. Bo on na stronie miał mniej 200 pixeli.
Co do banneru - ja nie wiem. Wiem to co widzę-źródła które podajecie prowadzą do screena, nie do plakatu. Nie każda forma graficzna jest plakatem. Ten las i ten motyl wg mnie nie są...
daj już spokój, niech sobie dziecko zmienia co tydzień plakat, jak nie ma co robić...