Genialna dziewczynka, nie mam pojęcia jak się nazywa, ale będą z niej ludzie. Wyglądem przypominała Marie Margaret, ale zagrała jej młodszą wersję doskonale!
Jak tylko ją pokazali to stwierdziłam że wygląda tak jak dorosła Śnieżka, nawet tak samo się zachowuje ;)
Zgadzam się. Swietnie zagrała taką swoistą królewską manierę w zachowaniu. Bardzo dobrze też sobie poradziła z naśladowaniem stylu bycia Mary Margaret, a to było niełatwe zadanie aktorskie - jej rola przecież musiała być niejako kontynuacją kreacji, która przeciez już wcześniej stworzyła Ginnifer Goodwin. Mała jest świetna.
Ta dziewczynka to Bailee Madison i faktycznie jest genialna :) Polecam film "Bracia" gdzie dała prawdziwy popis swoich umiejętności.
Właśnie zerknęłam na filmy z jej udziałem i jestem w szoku, że do tej pory jej nie widziałam... Pora to nadrobić, bo mogą być z niej ludzie z tym talentem i doskonałym zmysłem obserwacji otoczenia, o czym świadczy niemalże skopiowanie Goodwin :)
A ja nie mogę patrzec na tego nadymajacego się pączka... wiecznie z grymasem na twarzy.... wredna jestem wiem... :P