PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Mała Snow.

ocenił(a) serial na 7

Genialna dziewczynka, nie mam pojęcia jak się nazywa, ale będą z niej ludzie. Wyglądem przypominała Marie Margaret, ale zagrała jej młodszą wersję doskonale!

użytkownik usunięty
dancewithangel

Jak tylko ją pokazali to stwierdziłam że wygląda tak jak dorosła Śnieżka, nawet tak samo się zachowuje ;)

dancewithangel

Zgadzam się. Swietnie zagrała taką swoistą królewską manierę w zachowaniu. Bardzo dobrze też sobie poradziła z naśladowaniem stylu bycia Mary Margaret, a to było niełatwe zadanie aktorskie - jej rola przecież musiała być niejako kontynuacją kreacji, która przeciez już wcześniej stworzyła Ginnifer Goodwin. Mała jest świetna.

dancewithangel

Ta dziewczynka to Bailee Madison i faktycznie jest genialna :) Polecam film "Bracia" gdzie dała prawdziwy popis swoich umiejętności.

ocenił(a) serial na 7
mallon92

Właśnie zerknęłam na filmy z jej udziałem i jestem w szoku, że do tej pory jej nie widziałam... Pora to nadrobić, bo mogą być z niej ludzie z tym talentem i doskonałym zmysłem obserwacji otoczenia, o czym świadczy niemalże skopiowanie Goodwin :)

dancewithangel

Ona robi takie same miny jak dorosła Śnieżka xD Świetnie dobrali aktorkę..

ocenił(a) serial na 8
dancewithangel

A ja nie mogę patrzec na tego nadymajacego się pączka... wiecznie z grymasem na twarzy.... wredna jestem wiem... :P

ankon

mnie też nie podobała się gra tej aktorki. grała obrzydliwie sztucznie.

ocenił(a) serial na 7
ankon

W sumie racja, ale nadyma się zupełnie jak dorosła wersja Śnieżki :D