Czy myslicie ze tą dwójkę może coś połączyć? Wciąż mi smutno z powodu Robina jednak chce żeby Regina była szczesliwa,a kiedy oglądałam zdjęcia z planu gdzie ze sobą rozmawiali to coś mnie zaintrygowało. Może to głupie ale nam takie wrażenie i przeczucie ze cos jednak miedzy nini bedzie. A wy jak myślicie??
I jeszcze male dopowiedzenie. Wiem ze to chore bo jednak trzy prawdziwe miłosci to za duzo ale watpie ze Regina zostanie sama bo jednak ta cala wrzawa jest o jej szczesliwym zakonczeniu. No chyba ze zakonczy sie tak ze faktycznie nie bedzie miala nikogo a jej szczesliwym zakonczeniem bedzie rodzina ktora juz ma. Tyle ode mnie. Pozdrawiam.
Co do Reginy i Mr Hyde'a to nie jestem pewna... Według mnie nie zbyt do siebie pasują. Choć z drugiej strony to jego wątek dopiero co się rozpoczął, a nie wiadomo co twórcy OUaT mogą wymyślić. Tak zręcznie łączą wątki tylu różnych baśni, więc może i to by im się udało? Ale myślę, że Regina jeszcze znajdzie swoje szczęśliwe zakończenie. Uważam, że Daniel był pierwszą miłością Reginy (wydaje mi się, że to chyba trochę co innego niż prawdziwa miłość). Większość postaci miała swoje pierwsze miłości (Snow- Herkules, Hook- Milah). Sądzę, że z pierwszą miłością jest tak, że wszystko jest super, aż tu nagle koniec (umiera, znika itd.). Za to prawdziwa miłość jest pełna przeszkód, które ją umacniają, ale bohaterowie ostatecznie znajdują razem szczęśliwe zakończenie.
trudno powiedzieć, czy do siebie pasują czy nie, wątek Kyde'a dopiero się rozpoczął - ale tak sobie pomyślałam, że w jakimś sensie są sobie bliscy. w przedostatnim odcinku 5. sezonu Regina zwierza się Emmie odnośnie tego, jak cały czas walczy ze swoją ciemną stroną, jak wiele wysiłku kosztuje ją to, by jej zła wersja - Zła Królowa - znowu nie wyszła na światło dzienne. czyli w skrócie - ma jasną i ciemną stronę. i w sumie z Hyde'em jest chyba podobnie - więc mogliby się całkiem nieźle rozumieć...
Moim zdaniem to nie przejdzie. Prędzej coś mogłoby połączyć Złą Królową i Hyde'a, ale... Też naciągane.
Regina miała już swoje dwie miłości i raczej trzeciej nie dostanie. :/
"trzy prawdziwe miłosci to za duzo" - Robin nigdy nie był Reginy prawdziwą miłością. Dzwoneczek dawno temu powiedział Reginie, że Robin jest jej bratnią duszą, a to się różni od prawdziwej miłości. Nie bez powodu nie dzielili TLK (True Love's Kiss).
A co do Reginy i Mr. Hyde'a jako para to nie ma opcji. Ze zdjęć z planu widzimy, że w jednej scenie Regina jest przez niego duszona, a poza tym nie sądzę by tak szybko znalazła sobie nową miłość. Co innego ze Złą Królową. Jednak myślę, że ona po prostu by się nim bawiła, by dostać to czego pragnie najbardziej, czyli zemstę.