Jaka postać kobieca jest wg Was najpiękniejsza ?
Moim zdaniem na pierwszym miejscu jest Bella, a tuż za nią Śnieżka.
Najładniejsza aktorka, bo postać w serialu mogła zostać zagrana przez każą inną aktorkę. Wtedy twoje zdanie mogło być inne. Np. o rolę Emmy starała się 5 razy aktorka Katee Sackhoff. To tak samo jak byś pytała "czy filmowa Kleopatra jest ładna?" KTÓRA filmowa Kleopata, bo przecież grało ją kilka kobiet: Theda Bara w 1917, Claudette Colbert w 1934, Elizabeth Taylor w 1963, no i Leonor Varela w 1999 roku. Mam nadzieję, że rozumiecie?
Dla mnie?
#1 to Lana Parilla
#2 Meghan Ory
oraz #3 Ginnifer Goodwin [z długimi włosami w retrospekcjach z Zaczarowanego Świata].
Dla mnie wszystkie są piękne. Bardzo lubie Belle, sądzę że Emillie ma taką słodka urodę. Regina jest piękna również.
Emma, Aurora, Snow też są ładne. Mulan ma ciekawą, typową urodę.
Ja mogę się bardziej nad płcią męską rozwodzić :D
Jestem wstanie zaakceptować Ginnifer Goodwin [z długimi włosami w retrospekcjach z Zaczarowanego Świata]
i Meghan Ory za figurę, reszta jakoś nie zachwyca.
1. Meghan Ory
2. Ginnifer Goodwin ( z długimi włosami )
Reszta szału nie robi pod względem urody - mimo to najbardziej Lubię EMMĘ :D
Lana Parrilla. Piękna i sexy zwłaszcza jako Evil Queen. Na drugim miejscu dałabym chyba Ruby Lucas czyli Meghan Ory. Z całą pewnością natomiast nie podoba mi się Śnieżka czyli Ginnifer Goodwin. Ma ładną buzię ale drażnią mnie jej kłapciate uszy.
Mi nigdy jej uszy nie przeszkadzały do momentu jak przeczytałam opinie na temat jej uszu :D Wtedy dopiero zwróciłam na nie większą uwagę.
Trochę zboczę z głównego tematu. Coś z cyklu Viva Najpiękniejsi OUAT:
-Amy Acker: http://short4u.pl/JKfq5
-Sebastian Stan: http://short4u.pl/bMVCu
Szczerze to żadna mnie nie zachwyca aczkolwiek na wyróżnienie na pewno zasługują Jessy Schram , Emilie de Ravin i Lana Parrilla
(kolejność przypadkowa)
Linki się nie chcą otworzyć.
Jak już jesteśmy przy tym temacie to widzieliście że Jessy Schram została uznana za jedną z najseksowniejszych gwiazd a Meghan Ory za jedna z najładniejszych?Sadze że powinno być na odwrót a wy co o tym myślicie?
Bo musisz na nie kliknąć by się otworzyły, a nie poprzestawać wyłącznie na patrzeniu w ekran monitora ;)
Tylko i wyłącznie Lana Parrilla (Regina Mills / Zła Królowa). Dla mnie ona jest niesamowita.