PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Npisy

ocenił(a) serial na 5

Co jest ze dostępne są tylko pliki z napisami wklejonymi, a samych napisów nigdzie nie ma? Ktoś robi napisy po to żeby
na gryzaku zarabiać? Co jest grane? Przecież wklejanie napisów strasznie niszczy jakość filmu (obrazu)

Unibet_78

Nie zgadzam się. Wklejane napisy nie niszczą jakości. Przynajmniej w moim przypadku, bo posługuję się programem AVI ReComp. Nie próbowałaś szukać napisów na n a p i s y 2 4 . p l?

ocenił(a) serial na 5
michu1945

tez mam Avi Re Comp i jeśli masz dobry monitor (ekran laptopa) to widać utratę jakości. Ja to widzę w każdym pliku dlatego przestałem to robić.Tak, szukałem, nigdzie nie mogę znaleźć.

Unibet_78

Mam dobry monitor i osobiście, ani 13 innych osób, którym dawałem odcinek nie widziały "utraty jakości". A napisów do którego odcinka szukasz?

ocenił(a) serial na 5
michu1945

3 odcinek 3 sezonu

Unibet_78

Mam. Napisz mi na priva maila to Ci prześlę.

ocenił(a) serial na 5
michu1945

Wysłałem Tobie zaproszenie, bez tego nie mogę Ci wysłać maila - tak mi pokazuje filmweb.

Unibet_78

Przyjęte mniej niż minutę temu

ocenił(a) serial na 5
michu1945

nadal nie mogę pisać.... dzisiaj mam jakiegoś pecha.... znam się kompach bardzo dobrze, ale to co się dzisiaj dzieje z moimi kontami na różnych stronach to jakiś dramat!

Unibet_78

SZLAG! Pewnie nie możesz napisać bo masz za mało pier****nych "punkthów" filmwebu. Mam tak samo.

Wejdź na C H O M I K U J . P L i wpisz "Once Upon a Time s03e03" zaznaczając w wyszukiwarce "dokumenty". Pierwszy wynik, od użytkownika / użytkowniczki Mikaja, to są polskie napisy. IDEALNIE dopasowane, bo sprawdziłem.

Pozdrawiam i... nie trać wiary w ludzi, ap ropo "Ktoś robi napisy po to żeby na gryzaku zarabiać?"

ocenił(a) serial na 5
michu1945

Dzięki wielkie.

Specjalnie założyłeś profil ??? :D

Unibet_78

Nie, mam od lat, ale pusty.

ocenił(a) serial na 5
michu1945

dzięki ogromne. O co chodzi z brakiem napisów w necie? Widzę to w większości seriali ostatnio.

Unibet_78

Nie mam zielonego pojęcia, także nie będę się wymądrzać. Ja oglądam tylko trzy seriale: OUaT, OUaT in Wonderland i Family Guy i na napisy nigdy nie narzekałem.

Nie mniej, dziękuję za podziękowanie.