Co jest ze dostępne są tylko pliki z napisami wklejonymi, a samych napisów nigdzie nie ma? Ktoś robi napisy po to żeby
na gryzaku zarabiać? Co jest grane? Przecież wklejanie napisów strasznie niszczy jakość filmu (obrazu)
Nie zgadzam się. Wklejane napisy nie niszczą jakości. Przynajmniej w moim przypadku, bo posługuję się programem AVI ReComp. Nie próbowałaś szukać napisów na n a p i s y 2 4 . p l?
tez mam Avi Re Comp i jeśli masz dobry monitor (ekran laptopa) to widać utratę jakości. Ja to widzę w każdym pliku dlatego przestałem to robić.Tak, szukałem, nigdzie nie mogę znaleźć.
Mam dobry monitor i osobiście, ani 13 innych osób, którym dawałem odcinek nie widziały "utraty jakości". A napisów do którego odcinka szukasz?
Wysłałem Tobie zaproszenie, bez tego nie mogę Ci wysłać maila - tak mi pokazuje filmweb.
nadal nie mogę pisać.... dzisiaj mam jakiegoś pecha.... znam się kompach bardzo dobrze, ale to co się dzisiaj dzieje z moimi kontami na różnych stronach to jakiś dramat!
SZLAG! Pewnie nie możesz napisać bo masz za mało pier****nych "punkthów" filmwebu. Mam tak samo.
Wejdź na C H O M I K U J . P L i wpisz "Once Upon a Time s03e03" zaznaczając w wyszukiwarce "dokumenty". Pierwszy wynik, od użytkownika / użytkowniczki Mikaja, to są polskie napisy. IDEALNIE dopasowane, bo sprawdziłem.
Pozdrawiam i... nie trać wiary w ludzi, ap ropo "Ktoś robi napisy po to żeby na gryzaku zarabiać?"
dzięki ogromne. O co chodzi z brakiem napisów w necie? Widzę to w większości seriali ostatnio.