Hej chciałam się zwrócić do was z pewną prośbą, czy moglibyście mi zaproponować jakiś player w
internecie, gdzie mogę obejrzeć OUAT , gdzie nie będzie się co 10 sekund ścinało? Moja ulubioną
stroną było maxvideo, ale co się z nią stało, nie wiem. Na streamo wysłałam sms-a, aby wykupić
konto premium dwa razy, za pierwszym razem nieprawidłowy kod, za drugim razem to samo, więc
krótko - zostałam oszukana. Także byłabym wdzięczna, za jakąkolwiek podpowiedź, jestem 5
odcinków do tyłu i chciałam nadrobić. Z góry dziękuję
Wejdź na i i t v . i n f o ( oczywiście bez spacji,ale musiałam tak napisać bo regulamin fw zabrania ;/ ),tam są wszystkie odcinki OUaT część już z lektorem,a wszystkie z polskimi napisami. Niektóre playery np. any files, video tt czy played to są za darmo,bez rejestracji.
Jesli nie przeszkadza Ci wersja oryginalna (bez lektora i napisow), to polecam strone watchseries. Jest tam wiele linkow do roznych playerow (glownie bezplatnych), wiec mysle ze znajdzie sie rowniez cos dla Ciebie. Generalnie, uzywajac ktoregokolwiek playera, video laduje sie bez problemu i dosc szybko. Jednak podczas weekendu mozna odczuc zwiekszona ilosc uzytkownikow, no ale na to nic sie nie da poradzic. Ja ogladam OUAT poprzez played, gdyz nie ma tam napisow w obcym jezyku, ktore mnie rozpraszaja. Powodzenia!