Na pewno będzie. Serial ma dobrą oglądalność i wierną, stałą grupę widzów. Ostatnio była tabelka na hataku z tymi jak sobie seriale z ramówki jesiennej radzą i ouat otrzymało kolor zielony - pewniak.
To nie oglądaj ale nie, musisz się zachować jak Królowa Dramatu i ogłosić publicznie, że jesteś zmęczhony (specjalnie z błędem). Skoro ty taki jesteś to wszyscy muszą być tacy. Najlepiej by było, wbrew milionom fanów, by dla wielce szanownego i wielmożnego, zmęczhonego phana (specjalnie z błędem) by zakończono serial. * koniec sarkazmu *
Nie oglądaj ale nie, musisz się zachować jak Królowa Dramatu i ogłosić publicznie, że jesteś zmęczhony (specjalnie z błędem). Skoro ty taki jesteś to wszyscy muszą być tacy. Najlepiej by było, wbrew milionom fanów, by dla wielce szanownego i wielmożnego, zmęczhonego phana (specjalnie z błędem) by zakończono serial. * koniec sarkazmu *
4 sezon musi być! jest jeszcze tyle postaci, tyle historii do opowiedzenia! np: Pocahontas, Królowa Śniegu :D
Idąc Twoim tropem, kto mógłby się pojawić w OUaT?
Moim zdaniem Calineczka, Tomcio Paluch, Księżniczka na ziarnku grochu :), Alibaba z 40 rozbójnikami, Sindbad :P, Książe i Żebrak,
Tarzan :P
ja najbardziej czekam na Pocahontas, Królową Śniegu no i jeszcze intryguje mnie Księżniczka Łabędzi.
Już jednego mamy ;)
Swoją drogą, nie znałam żadnej opowieści o Świerszczu :) jest taka w ogóle?
Już wiem, nie zdawałam sobie sprawy, że jest powiązany z pinokiem ;)
A przecież Książe i Zebrak tez juz byl :D
Księżniczka na ziarnku grochu też już raczej bo przecież Cora musiała stworzyć ze słomy złoto chyba, że się myle co do bajek to nie wm.
To się wiąże z Rumplem, bo w Polsce historia Cory to bajka Titelitury :P
A Księżniczka na ziarnku grochu to co innego :P
Tu macie spis jakie bajki i kiedy pokazano:
Temat pt. "Wszystkie motywy bajek użyte w OUAT"
http://www.filmweb.pl/serial/Dawno%2C+dawno+temu-2011-603904/discussion/Wszystki e+motywy+bajek+u%C5%BCyte+w+OUAT,2315181
też była taka moja pierwsza myśl, to byłoby idealne zakończenie serialu.. teraz nie wiem jak oni go chca zakonczyc ;)
Tak jak lost, czy to nie oczywiste? :P Jebać randomów liczą się fani - kocham takie podejście.
No ale pewnie znów tylko ja porównuje bez powodu seriale... hmm.. no ale kurde przypadkiem zagubieni mieli też akurat w finale 3 sezonu analogiczny odcinek, który też akurat przypadkiem mógł kończyć serial? ;P
pwoeim tak lości byli zarąbisctym serialem, ostatni sezon beznadziejny przez co ocena całego serialu poszła w dół, Fringe który też był ich serialem był też inny zarąbisty, ostatni sezon beznadziejny ;) więc mam nadzięje ze nie bedzie analogii. ale nie podoba mi się to rozwiązanie po prostu
Dla mnie ostatni sezon nie miał znaczenia, moje wspomnienia i emocje które miałem podczas wszystkich 5 sezonów lost, a nawet ostatniego odcinka 6 sezonu... to coś, czego nie da się odebrać, ani zmienić. Nawet gdyby UFO przyleciało, to i tak nie odebrało by mi wszystkich tych teorii w mojej głowie, i łez które wylałem gdy umierały Libby czy Juliet.
mi po prostu niesmak pozostał.. albo lekkie rozczarowanie, sama nie wiem, kilka nocy spedziąm ogladac do 6 rano wszystkie sezony zeby nadrobic , a potem taki sezon ;)
Widzisz, nie ma opcji aby utrzymać jeden poziom zawsze - co niby w 6 sezonie miało by się znajdować? Była masa mistycyzmu, i ogrom odpowiedzi na najważniejsze z pytań... przecież to jest oczywiste, że odpowiedzi nigdy nie będą tak fajne, jak pytania (tak już jest), a sama finałowa odpowiedź tych niebospekcji była zarąbista - musisz przyznać, że praktycznie nikt nie domyślił się czym jest pośmiertna linia czasowa serialu LOST... w szczególności, że twórcy od początku stwierdzili "To nie jest alternatywna linia czasu, bo coś takiego nie istnieje" - a oczywiście nazwy odcinków i wszystko co zostało przedstawione w serialu mn. "what happend, happend" dość jasno tłumaczyło, że przeszłości NIE DA się zmienić, a to co się stało, to się nie odstanie. Zasady były znane, a jednak twórcy zmylili cały fandom zagubionych...
no mi się to po prostu nie podobało ;) nei było wow tylko ';/' ale to moja opinia, a szczególnie wzmocniła się jak zrobili to samo z Fringem , więc no , było ciekawie do czasu i tyle ;)