PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40047
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Co myślicie o pierwszym odcinku? Moim zdaniem był zaskakująco dobry. Świetny motyw ''podróży domem'', Merida zabawna. Najlepszy wątek - miecz Excalibur i jego powiązanie ze sztyletem Mrocznego.
Nie podobało mi się jedynie pojawienie się jak Filip z konopii Artura i Camelotu ''tuż za rogiem''. I Emma jako Dark One jest nieprzekonująca.

Rokamadour

Już mamy taki temat:

Odcinek 5x01 "The Dark Swan" (Promo, sneak peeki, spoilery, zdjęcia i komentarze)
http://www.filmweb.pl/serial/Dawno%2C+dawno+temu-2011-603904/discussion/Odcinek+ 5x01+%22The+Dark+Swan%22+%28Promo%2C+sneak+peeki%2C+spoilery%2C+zdj%C4%99cia+i+k omentarze%29,2683933

michu1945

Czy Ty musisz być taki perfekcyjny do bólu i pedantyczny? Wrzuć na luz, bo każdy ma już tego dość, ale nikt nie powie głośno. Ktoś zrobił temat, to zrobił, nie wszystkie tematy się wyświetlają od razu więc mógł go nie zauważyć i założył wątek, nic wielkiego się nie stało.

Dagmara15

Dargmaro. Rokamadour jest na tyle inteligentny, że nie potrzebuje pomocy niekompetentnej i dziecinnej adwokatki.

michu1945

A TY nie musisz się zachowywać jakby cały filmweb należał do CIEBIE i forum o Once Upon a Time. Dobrze, może i wiesz dużo na ten temat, ale nie musisz wszystkich od razu ze wszystkim pouczać, wtrącać się i pilnować by na każdy temat był założony tylko jeden wątek.
I nic o mnie nie wiesz, więc się nie wypowiadaj i nie obrażaj mnie, bo dziecinny jesteś TY i Twoje pilnowanie porządku nadmierne. I nie tylko ja mam Cię dość.

Dagmara15

Dargmaro. Rokamadour jest na tyle inteligentny, że nie potrzebuje pomocy niekompetentnej i dziecinnej adwokatki.

michu1945

Za to Ty możesz się cofnąć do przedszkola i tam zgrywać bohatera w ratowaniu forum przed podwójnymi wątkami. Superbohaterze przybywaj! :)

Dagmara15

michu1945

Twój poziom jest niższy niż myślałam.

Dagmara15

michu1945

Nikt nie potrzebuje tu takiego zadufanego w siebie bufona jak Ty, który się potrafi tylko czepiać wszystkich o wszystko i wyładowywać za trudności w życiu. Życzę Ci szczęścia i trochę radości w życiu, bo widać, że Ci tego brakuje i musisz tu zatruwać ludziom życie by się dowartościować.

Dagmara15

michu1945

Wyjdź idioto bo na nikim nie robisz wrażenia.

jacob_filmweb

Drugi niekompetentny i dziecinny adwokat nie pomorze Dargmarze.

michu1945

Ależ mi pojechałeś. Imponujące.

jacob_filmweb

Drugi niekompetentny i dziecinny adwokat nie pomorze Dargmarze.

michu1945

Jezu jaki jazda, hahahahahah. Serio tylko na tyle cię stać? No to kopiuj sobie dalej, lubię to.

jacob_filmweb

Drugi niekompetentny i dziecinny adwokat nie pomorze Dargmarze

michu1945

lubię to.

jacob_filmweb

Ja lubię Ciebie i nie ważne co o mnie sądzisz. Pozdrawiam Ciepło.

*bez sarkazmu*

ocenił(a) serial na 9
michu1945

pomorze? zachodnie?

Sathyriasiska

Mieszkam w Poznaniu, jeśli o to chodzi.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Po prostu w tej formie to słowo pisze się "pomoże" (od pomagać), a nie "pomorze".

Sathyriasiska

Ah. O to chodzi! Wybacz. Nie wiem jak to się stało. Prawdopodobnie od niechcenia, by nieco dziecinna ("nie lubię zasad") Dagmara15 się odczepiła.

Dziękuję i pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Spoko, nie ma za co ;) Pozdrawiam również.