Źródło: http://www.spoilertv. pl/news/28769/victoria-smurfit-jako-cruella-de-vil-w-4-sezonie-dawno-
dawno-temu
Nie tak dawno temu ktoś pisał, że chciałby zobaczyć jej postać w serialu i proszę.
SPACJĘ USUNĄĆ
Chciałabym dodać, że wybrali do tej roli odpowiednią aktorkę. Widziałam ją w Draculi. Gra dobrze + ma ten suczy wyraz twarzy ;)
W Draculi mnie irytowała, zresztą jak wszyscy tam aktorzy grający. Ale faktycznie, suczy wyraz twarzy ma.
Tak samo jak najlepszym Hannibalem Lecterem był/jest Anthony Hopkins. Niemniej... pojawiają się inny interpretatorzy tej roli i odnoszą sukces. DLACZEGÓŻ TO? Bo nie naśladują poprzedników i przedstawiają Lectera z innej perspektywy. Dajmy więc Smurfit szansę, bo wróżę jej wielki sukces, pod warunkiem, że właśnie nie będzie kopiować stylu Close.
Przy okazji... Castingi do OUaT jeszcze nigdy nie zawiodły.
Nie wiem jaki tam mistrz, mnie zaczyna strasznie denerwować, przejadł się dawno temu. Lana a'ka Regina ma beznadziejnie napisaną postać, mimo wszystko jest GENIALNA bo gra mistrzowsko.
O nie. Robbie Kay świetnie zagrał Piotrusia Pana. Ale oczywiście, każdy ma swoje zdanie.
Może i postać nie ma zbyt wielu fanów bo w przeciwieństwie do Reginy i Rumpla jego postępowania nie dało się "usprawiedliwić".Mimo to Robbie Kay był idealny w tej roli.