Mam pytanie, bo jak Emma ze Śnieżka trafiają do Zaczarowanego Lasu to Filip nie żyje, przez tego
dziwnego potwora wysysającego duszę. A gdy wszyscy wracają to Filip nagle żyje. Jak? Było to
wyjaśnione?
Było w jednym odcinku we wspomnieniach, że ktoś powiedział do Aurory, że jest sposób na odzyskanie tej duszy. Niestety szczegółów nie pamiętam, ale podejrzewam, że jeszcze to wyjaśnią.
Cora powiedziała jej, że jest sposób na odzyskanie duszy Filipa. - sezon 2 odcinek 8
Jakis czas później ich misja sie udała, ponieważ Filip wrócił do swego ciała. Cała trójka znalazła też na plaży rannego Neala Cassidy, którym się zaopiekowali. - sezon 2 odcinek 22
Wyjaśnią to, zapewne od marca, gdy będzie "Maleficent arc". Pokażą zmartwychwstanie czarownicy a w retrospekcjach, odrodzenie Filipa.
No właśnie to co napisałeś to wiedziałam, ale dobrze wiedzieć że od marca będzie "Maleficient arc". Myślałam, że coś przeoczyłam, ale widzę, że jednak nie było dokładnego wyjaśnienia jak on wrócił do ciała itp. Dzięki :)
Widzę, że jesteś bardziej ogarnięty, bo ja już się strasznie pogubiłam. Możesz mi jeszcze powiedzieć czy było wyjaśnione jak ojciec Reginy znalazł się w Krainie Czarów? Bo ona przecież poszła tam po niego z kapelusznikiem, ale czy było wyjaśnione coś więcej, co, jak dlaczego?
I co się stało z Mulan? Po rzuceniu przez Śnieżkę klątwy Robin się znalazł w Storybrook ale Mulan już nie.
Myślę, że nie można pokazywać trójkącików w sadze o Frozen która kierowana jest głównie do małolatów - może w drugiej części sezonu zaczną ich pokazywać XD
Trójkącik trójkącikiem, ale jednak Mulan dołączyła do Robina. Wesoła Gromadka czy jak im tam było się przeniosła do Storybrook, a Mulan nie. To mnie ciekawi, może potem coś o niej jeszcze będzie.
Też tego nie pokazali. "Został porwany przez Królową Kier', ale jak? Nie mam pojęcia.
Chronologicznie, między retrospekcjami z odcinka 2x20 (przebranie Reginy za Wilmę) a tymi z 3x06 (Ariel).
No też właśnie czytałam na Wikipedii o nim i jest, że został porwany, ale nie było pokazane. A szkoda.
Na wikipedii? Hasło "Królowa Regina (Dawno, dawno temu)" lub "Gościnne postacie serialu "Dawno, dawno temu"#Henry"? Ja to pisałem.