Jako jedna z największych fanek Jennifer Morrison czekam na serial i to z naprawdę wielką niecierpliwością :) a do października jeszcze daleko.
serial opowiada o młodej dziewczynie, która przyjeżdża do miasteczka, w którym żyją postacie z baśni. oczywiście oni nie wiedzą kim są i żyją jak normalni ludzie a główna bohaterka, czyli Morrison jest jedyną nadzieją na uratowanie tych postaci. to tak mniej więcej.
Potwierdzam! Również zamierzam oglądać ten serial tylko i wyłącznie dla Jennifer Morrison :D
Ja zamierzam oglądać, ale nie tylko dla Morrison, podobał mi się również zwiastun ;)
mnie również (uważam, że fajnie się ją ogląda :) ), w sumie fabuła tez jest ciekawa ;p
Strasznie chciałabym to obejrzeć <oglądam każdy zwiastun po kilka razy...> Podobnie jak tess_harding_2 przyciąga mnie JMo! <3333
Yay! Zostało 19 dni! :DD
P.S Oglądałam nowy, super <według mnie> zwiastun z JMo! Jak macie ochotę go obejrzeć to dajcie znaka! :))
Tu masz link... http://jmolove.forumfree.it/?t=57045081&st=30#lastpost
Zwiastun z Jen nazywa się : Once Upon a Time: Jennifer Morrison Gives You a Sneak Peek at Why This Series Rocks