kiedy będzie motyw historii Małej Syrenki w serialu? no przecież czekam czekam i się chyba nie
doczekam!
Syrenki na pewno istnieją, bo jedna, bez wyjawiania imienia, była wspomniana przez Reginę w 12 odcinku 1 sezonu. Nie zrealizowano tego w drugim sezonie ze względu na konieczność kręcenia pod wodą i pewnie pieniądze, czyli dużo by to kosztowało.
Zobaczymy. Nie byłem zły, gdy Bestią okazał się Rumple, ale nie będę zły, gdy np. Snow Queen (Królową Śniegu) okaże się Śnieżka (Snow White). Zwyczajnie: "pożyjemy, zobaczymy".
Oj Rumple w roli Ursuli. Tak btw, pojawiła się gdzieś teoria, ale raczej błędna, że Małą Syrenka mogła być służąca Rumpla, którą zabił. ''Even mute can draw a picture". Ale raczej nie:))
Taaa, W tym serialu, twórców ZAGUBIONYCH, jeszcze by się okazało, że owa służąca była by pra-pra-pra-pra-pra-prababcią tej syrenki którą miała na myśli Regina.
Bez przesady, w LOST nie było aż tak zawiłych relacji rodzinnych :<
Jedynie ojciec JACKA znał wszystkich z wyspy, miał nieślubne dziecko CLAIRE, która dzięki JASNOWIDZOWI nie oddała AARONA, którego ojczymem miał być CHARLIE, który miał BRATA, z którym nagrał utwór muzyczny, którego słucha HURLEY, który pomógł LOCKE'owi znaleść pracę, posyłając go do ROSE, która znalazła mu tą pracę, a później poznała BERNARDA, który jest krewnym GAREGO NADLERA, który przywiózł PACJENTKĘ do JACKA i, który operował OJCA SHANON, która była siostrą przyrodnią BOONE'a, który odwiedził posterunek policji na którym właśnie przesłuchiwany przez ANĘ LUCIĘ, był JAMES FORD(wyspowy SAWYER), który chciał zabić SAWYERA(Anthony Cooper), który był ojcem LOCKE'a, którego odwiedział RICHARD, który zwerbował JULIET która pracowała z ETHANEM, który jest synem HORACEGO, który znał małego BENA, który wychowywał ALEX, która była córką DANIELLE, którą na wyspę sporwadziły LICZBY, których po raz pierwszy użył LEONARD, który był w zakladzie psychiatrycznym SANTA ROSA z HUR... znaczy LIBBY, Która dała żaglówkę DESMONDOWI, który znał ELOISE, która była matką DANIELA, który jest przyrodnim bratem PENNY, która miała pieniądze z WITHMORE CORPORATION, która finansowała DHARMĘ, tak samo jak HANSO, która z kolei była powiązana z FIRMĄ PAIKA, której szefem był OJCIEC SUN, która miała męża - JINA, który miał dostarczyć do LA zegarek, który miał dotrzeć do CHARLESA, który chciał się pozbyć DESMONDA, który na stadionie poznał JACKA - którego ojciec znał wszystkich XD
Z tego co napisałem wynika, że odrobina powiązań była, ale jak wspomniałem - większe powiązania rodzinne występują w OUAT :)
PS. tak, bardzo mi sie nudzi :<