PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące historii Cory. Mamy rozmowę Cory z ojcem księcia, którego miała poślubić. Potem widzimy, że kobieta decyduje się na wyciągnięcie serca co pozwala jej wyzbyć się uczuć wobec Rumplestiltskina. I zastanawiam się czy z serialu wiemy czy ten ślub rzeczywiście miał miejsce i jak ostatecznie wylądowała u boku Henry'ego (ojca Reginy)?

nahak

No przecież, że miał miejsce. Pokazano jak młody Henry - zgodnie z umową - oświadcza się Corze a kilka miesięcy później Regina jest podnoszona przez matkę w górę, by pokazać ją poddanym. Taki jest stan obecny. Jeśli pokażą lub wspomną, poprzez usta aktora, o czymś czego nie wiemy to wtedy można to podważać.

michu1945

Ojoj. Moja pomyłka. Wydawało mi się, że ten książę to był ktoś inny, nie Henry (podczas oglądania sezonu w jedną noc dużo umyka). Bo jeśli mężem Cory był książę to przecież ich pierworodna - Regina też zostałaby jakąś tam księżniczką, więc pomyślało mi się, że w takim wypadku Cora nie musiałaby próbować tych swoich sztuczek, żeby uczynić Reginę księżniczką.
Mój błąd. Dzięki za odpowiedź.

nahak

Zdarza się. Też je popełniam. Regina jako księżniczka to było za mało dla Cory.