PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

czy ja wiem ???? dwa sezony ??? opłaca sie ogladac???

ocenił(a) serial na 9
kruszyna

Też się kiedyś zastanawiałam, ale obejrzałam i bardzo dobrze zrobiłam. Jak dla mnie to jeden z najlepszych seriali, jakie obecnie lecą.

ocenił(a) serial na 7
Powerfulka

Potwierdzam .

mrau145

ok dzięki wiec zobacze:) rozwialiscie moje watpliwosci

kruszyna

Pewne efekty specjalne mogą Cię rozczarować, ale gra aktorska GŁÓWNYCH postaci (oprócz Jennifer Morrison, do której sam ma niekiedy zastrzeżenia) jest bez zarzutu i na poziomie telewizyjnego Oscara, czyli nagrody Emmy. Poza tym ja oglądam tą produkcję bo przypomina mi dzieciństwo ale w wersji dla dorosłych: nie spojrzę już tak samo na animacje Disney'a w ten sam sposób. Najlepsze w tym wszystkim jest przemieszanie wszystkich postaci jakie mi do głowy by nie przyszło oraz ciekawe przedstawienie przeszłości każdego bohatera.

ocenił(a) serial na 8
kruszyna

Ja uważam, że nie opłaca się oglądać.

A Emma jest świetna jako postać - tak samo jak Aktorka która nią gra. Z resztą w dr. House też bardzo fajnie grała.
Nieraz mam wrażenie, że Emma jest socjo, ze względu na te jej miny co uważam za duży plus serialu. (ja osobiście tylko czekam aż kogoś wreszcie zabije)

ocenił(a) serial na 8
Artemisek

Dodam jeszcze, że Emma ma bardzo epickie sceny - w których idealnie gra - jak chociażby moment w którym <spoiler alert>C chce jej wyrwać S (idealnie odegrana scena) albo moment w którym 'dowiaduje się o czymś ważnym' - w finałowym odcinku. Jej miny są GENIALNE, i nie - nie każdy może takie zrobić, ta aktorka ma dar <3

ocenił(a) serial na 10
kruszyna

Sezon 1 zajal mi 2 dni. OPLACA SIE, Zamow pizze i heja.

jezzezel

no prosze jaki goracy odzew dzięki wielkie, na bank zobaczę :) pozdro dla wszystkich :)

ocenił(a) serial na 8
kruszyna

Będziesz tego żałować.

Artemisek

trudno ... najwyżej ocenie na 1 :P zobaczymy

ocenił(a) serial na 8
kruszyna

Nie dla tego będziesz żałować - ten serial uzależnia, z tego też powodu go odradzam. (spójrz na mnie, siedze do 2 nad ranem, by oglądać wątpliwej jakości stream ;<)

Artemisek

nie bedzie 3 sezonu???

Emma900

Dowiemy się kilka dni po lub przed emisją finału. W zeszłym roku ogłosili decyzję o prolongacie OUaT na drugi sezon, dopiero 10 maja a trzy dni później była premiera finalnego epizodu pierwszego sezonu "A Land Without Magic". Musimy czekać.