PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40040
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

hook

ocenił(a) serial na 8

mało Hooka w tym sezonie

babajaga0707

Ma potwierdzone 19 występów na 22 odcinki. Niepewne są tylko s04e18, s04e21 i s04e22. To jest mało?

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Daję sobie rękę uciąć, że wystąpi we wszystkich odcinkach ;)

ocenił(a) serial na 8
babajaga0707

Jak dla mnie każdy z bohaterów dostaje tyle czasu antenowego, że nikt nie jest poszkodowany. Czy chciałabym oglądać więcej Emmy i Killiana będących najbardziej uroczą parą w historii tv zamiast jęczącej Reginy, która myśli, że znalezienie autora jej w czymś pomoże? Jak najbardziej. Ale ufam, że scenarzyści wiedzą co robią i jak na razie ta połowa sezonu zapowiada się obiecująco (poza tym chyba na odcinek 15 przewidywana jest backstory Ursuli, w której dużą rolę ma odgrywać właśnie Hook, więc cierpliwości).

ocenił(a) serial na 8
katniss_

Odniosłam tylko wrażenie ,ze Hook staję się postacią epizodyczną i raczej bierną (nic nowego nie wnosi do fabuły )co mnie martwi , bo lubię go bardzo

ocenił(a) serial na 8
babajaga0707

Odcinek 15 ma być Ursulocentryczny, tam zobaczymy historię Ursuli i Hooka.

ocenił(a) serial na 8
babajaga0707

Hmm, pierwsza połowa sezonu w dużym stopniu skupiła się na jego zmaganiach z Goldem i wcale tam bierny nie był. Teraz widzimy go jak zacieśnia więzi z Belle, ratuje wróżki, pomaga Emmie (jak zawsze), no i tak jak wspomniałam, w odcinku 15 zobaczymy jego backstory z Ursulą. Poza tym, jeśli moje teorie się sprawdzą, będzie miał duży udział w ratowaniu Emmy od "przejścia na ciemną stronę". Jak dla mnie to naprawdę dużo pracy ;)

ocenił(a) serial na 8
katniss_

Oby , jeżeli tak to widzicie, to jest szansa na ciekawy wątek w filmie .