PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40046
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu
ocenił(a) serial na 8
Marko81

Nie wiadomo, ale podejrzewam że na końcu odcinka 3x09 wrócą do Storybrooke. Wnioskuję to po tytule owego odcinka: "Save Henry".

ocenił(a) serial na 10
Mati9319

Racja. Ile można go ratować. Nie jestem pewny czy wrócą do Storybrooke, bo po drugim sezonie scenografowie "rozebrali" Storybrooke, ale mam nadzieję, że nie pozostaną w Neverlandzie na cały sezon.

ocenił(a) serial na 8
karol3w

Cóż, porzucić Storybrooke trochę głupio moim zdaniem. Poza tym skoro w 3x07 pojawi się Storybrooke, trochę bez sensu rozbierać je po drugim sezonie O_o

ocenił(a) serial na 10
Mati9319

Storybrooke udawało jakieś prawdziwe miasteczko, więc w sume mogą znowu założyć, to co zdjęli. Ale kończmy, bo odbiegliśmy od tematu.

ocenił(a) serial na 6
karol3w

Chodzi o Steveston. Oglądałam klip o tym, mówili, że Storybrooke "robią" gdzieś tak pół dnia. Czyli nie tak trudno będzie "zebrać" je z powrotem, prawda?

Marko81

W każdym jednym wywiadzie z Kitsisem i/lub Horowitzem jest zaznaczone, że jeśli chcemy znać wszystkie motywy Piotrusia, musimy obejrzeć pierwszą połowę sezonu, czyli 11 odcinków.

PS. Wspominali też oni coś o krainie OZ, ale to dopiero od II połowy trzeciego sezonu. Wszystkie informacje znajdziecie w "info o 3. sezonie" jeśli chcecie znać źródła wypowiedzi itp.

PS 2. Odcinek 3x07 będzie dotyczyć Storybrooke, od momentu jak Rumple, Wybawczyni i reszta przeszli przez portal. Podobno będzie pokazane jak Belle rzuca zaklęcie ochronne. W miasteczku widziano też aktorkę grającą Ariel.

CIERPLIWOŚCI, LUDZIE. TO TYLKO SERIAL.

ocenił(a) serial na 6
michu1945

W drugiej połowie na pewno pojawi się jakiś kolejny duży wątek, tak jak w poprzednich sezonach.
Bardzo czekam na 3x07. Pięknie by było, gdyby w całości dostał się Belle, tzn. włącznie z flashbackami. Chyba nie było jeszcze informacji na temat retrospekcji w tym odcinku?
PS. OUAT to coś więcej niż serial. :)