Nie wiadomo, ale podejrzewam że na końcu odcinka 3x09 wrócą do Storybrooke. Wnioskuję to po tytule owego odcinka: "Save Henry".
Racja. Ile można go ratować. Nie jestem pewny czy wrócą do Storybrooke, bo po drugim sezonie scenografowie "rozebrali" Storybrooke, ale mam nadzieję, że nie pozostaną w Neverlandzie na cały sezon.
Cóż, porzucić Storybrooke trochę głupio moim zdaniem. Poza tym skoro w 3x07 pojawi się Storybrooke, trochę bez sensu rozbierać je po drugim sezonie O_o
Storybrooke udawało jakieś prawdziwe miasteczko, więc w sume mogą znowu założyć, to co zdjęli. Ale kończmy, bo odbiegliśmy od tematu.
Chodzi o Steveston. Oglądałam klip o tym, mówili, że Storybrooke "robią" gdzieś tak pół dnia. Czyli nie tak trudno będzie "zebrać" je z powrotem, prawda?
W każdym jednym wywiadzie z Kitsisem i/lub Horowitzem jest zaznaczone, że jeśli chcemy znać wszystkie motywy Piotrusia, musimy obejrzeć pierwszą połowę sezonu, czyli 11 odcinków.
PS. Wspominali też oni coś o krainie OZ, ale to dopiero od II połowy trzeciego sezonu. Wszystkie informacje znajdziecie w "info o 3. sezonie" jeśli chcecie znać źródła wypowiedzi itp.
PS 2. Odcinek 3x07 będzie dotyczyć Storybrooke, od momentu jak Rumple, Wybawczyni i reszta przeszli przez portal. Podobno będzie pokazane jak Belle rzuca zaklęcie ochronne. W miasteczku widziano też aktorkę grającą Ariel.
CIERPLIWOŚCI, LUDZIE. TO TYLKO SERIAL.
W drugiej połowie na pewno pojawi się jakiś kolejny duży wątek, tak jak w poprzednich sezonach.
Bardzo czekam na 3x07. Pięknie by było, gdyby w całości dostał się Belle, tzn. włącznie z flashbackami. Chyba nie było jeszcze informacji na temat retrospekcji w tym odcinku?
PS. OUAT to coś więcej niż serial. :)