PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40043
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

pewnegorazu.eu

ocenił(a) serial na 9

Czy jest tu ktoś z forum pewnegorazu.eu? Co się z nim dzieje? Mam nadzieję, że nie czeka nas kolejny backup...

ocenił(a) serial na 9
ryba_k

Nie wiem co się dzieje, ale raczej backup nie czeka (mam nadzieję). Problemy są coraz częstsze... :(

ocenił(a) serial na 7
Rainy

Tyle, że Adonto nie wie czym są te problemy spowodowane. //LoQ

ocenił(a) serial na 9
bartosz_skop

ooo cześć Bartek haha xD
Hmmm kurde ja się nie znam, więc chyba się nie przydam, przydałby się ktoś, kto ma pojęcie.

ocenił(a) serial na 8
bartosz_skop

Bartek, cieszę się, że Cię tu znalazłam. Jakoś nie mogę Ci wysłać prywatnej wiadomości, nie wiem, czemu. Mam nadzieję, że masz ustawione powiadomienia :)
Forum zablokowane, ale to pewnie już wiesz. Jakby co, to chętnie się dorzucę, gdybyście się składali na opłatę. Myślisz o tym, żeby zająć się administracją?

Pozdrawiam!
Kasia

ocenił(a) serial na 7
amaze

Taaak... Na razie nie mamy pojęcia co będzie,. Adonto nawet mi na gg nie odpisuje.

ocenił(a) serial na 8
bartosz_skop

Odezwij się do mnie na gg (4514859), ok?
Dzięki.

ocenił(a) serial na 6
ryba_k

Właśnie co się dzieje? Czy ktoś wie? Czy forum zostanie przeniesione na inny adres, czy w ogóle go nie będzie ;/

ocenił(a) serial na 9
Sierrrra

Adonto pisał gdzieś, że będzie nowy adres, ale ten stary nie wygaśnie.

ocenił(a) serial na 8
ryba_k

Wszystkich bywalców pewnegorazu. eu, ale też innych, którzy chcieliby podyskutować o OUaT oraz OUaT in Wonderland (a także na wiele innych tematów) zachęcam do zarejestrowania się na nowym forum o wspaniałej atmosferze: pewnegorazu. pun. pl