PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603904}

Dawno, dawno temu

Once Upon a Time
2011 - 2018
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40071
6,2 6 krytyków
Dawno, dawno temu
powrót do forum serialu Dawno, dawno temu

zepsuli mi marzenia

ocenił(a) serial na 8

Serial byl swietny. Bardzo dobrze zrobiony, aktorstwo, bohaterowie, fabula.
Najbardziej spodobal mi sie oczywiscie Rumpel.
Bylo tak dobrze do polowy czwartego sezonu. Naprawde, nie ogarniam dlaczego musieli mu tak zepsuc watek. Przeciez on wyszedl na totalnego dupka.
Jak mozna bylo nie miec serca i znow zrobic go zlym. Trace wiare w ludzkosc i w milosc
Belle i Rumple byli taka swietna para, mieli taka ladna historie, dlaczego nie mozna bylo tego zostawic tak jak bylo. Jak mozna bylo rozwalic najlepszy watek i najlepsza postac ?
Gdyby to byl moj serial, to napewno by do tego nie doszlo.

ocenił(a) serial na 7
crulova

I na szczęście nie jest. Dzięki temu serial posiadał chociaż odrobinę "nieprzewidywalności" w 4 sezonie.

! Spoiler !
Poczekaj do 5 sezonu. Rumpel już nie jest mrocznym, wiec może skończy się tak jak mówisz.

crulova

To. Tylko. Serial.

"Jak mozna bylo rozwalic najlepszy watek i najlepsza postac" można napisać po zakończeniu lub anulowaniu serialu. Gdy produkcja trwa, wszystko jest możliwe.

crulova

Wszystko co powiedzial Rammar i Michu to prawda. Dzieki takiemu czemus serial jest ciekawszy. Ale z jednym sie z toba zgadzam. Gdyby mi rozwalili Captain Swan tez bym stracila wiare w ludzi . Co do Rumbelle to teraz smutek ze nie sa razem ale poczekaj az sie zejda to bedziesz plakal z radosci i powinienes wiedziec ze i tak beda razem to oczywiste

ocenił(a) serial na 8
wikii32

Dziekuje wam wszystkim za pocieszenie. :)
Bylam zbulwersowana swiezo po obejrzeniu 11 odcinka.
Moze rzeczywiscie nie jest az tak zle.
Pozdrawiam