PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810889}
6,0 4,7 tys. ocen
6,0 10 1 4690
Daybreak
powrót do forum serialu Daybreak

Obejrzałem cały serial bo się trochę napiłem lecz nawet mi się podobał ale jest tam tyle tej feminazistycznej propagandy tak samo jak wpychanie na siłę wątków homo że mnie to powoli żenowało tak samo jak końcówka była żenująca twórcy chcieli zaskoczyć widza wyszło im to ale to było beznadziejne. Dziewczyna bohatera pod koniec sobie strasznie zaprzeczyła i według mnie lepiej już było zrobić przeruchane ale normalne zakończenie niż wpychanie kolejnego wątku że kobieta jest silna i wytrwała co zaprzeczyło temu że ,,kochała" głównego bohatera bo było to widać a nagle mówi że nie i będzie silną i wytrwałą kobietą która poprowadzi mężczyzn i kobiety. Serial jest netfilxa więc było z początku wiadomo że będzie się rzygać feminazistyczną propagandą i całym idiotycznym wymyśle lgbtq.

ocenił(a) serial na 10
kulcynowak

Słabo oglądałeś. Nie jego dziewczyna, a jego eks.
Po 6 miesiącach od ostatniego kontaktu, przeruchaniu azjatki i zerwaniu z wyzywaniem od szmat wielki bohater liczył na to, że nic się nie zmieniło i wszystko zostanie wybaczone? Litości. Zakończenie dodaje ralizmu. Na nic incelowe wycie

kulcynowak

Zgadzam się z kolegą wyżej - zakończenie było bardzo dobre ponieważ przez większość serialu poznajemy wersję Josha na temat Sam - o tym jak on ją wspominał co może świadczyć o tym, iż została wyidealizowana w jego oczach... stworzył sobie jej idealną wizję w głowie nie poznając jej w pełni... Pierwszą możliwość poznania Sam dostaliśmy dopiero w 8 odcinku kiedy to mieliśmy okazję poznać jej gorący temperament - to jak przyjęła dostawcę zamówienia było genialne...pod ta grzeczną powłoką krył się prawdziwy demon o którego istnieniu Josh nie miał zielonego pojęcia. Także podsumowując Josh widział ją jako grzeczną i bezbronną istotę, która nie poradzi sobie w nowym świecie natomiast jak sama wspomniała - radziła sobie bez niego a nawiązując do erotycznej aplikacji i miejsc uprawiania sexu to niewiele ich zostało w których tego nie robiła więc Josh widział ją taką jaką chciał by była... "You know nothing John Snow"