Znów mieć 15 lat
powrót do forum 2 sezonu

Zakończenie drugiego sezonu i zapewne ostatniego, bardzo rozczarowujący. Jako widz czekałam na to jak ostatecznie potoczą się losy bohaterów w teraźniejszości i niestety się nie doczekałam. Czuje niedosyt.

ocenił(a) serial na 6
klaudia_565

Wyglądało to trochę jak wstęp do kolejnego sezonu (być może takiego, w którym do podróżujących dołączy Fabricio). Oby nie, bo już dwa ostatnie odcinki były wyraźnie słabsze.

Sol89

wątpię żeby był kolejny sezon, skoro usunęła bloga

ocenił(a) serial na 6
klaudia_565

Nie widzieliśmy, żeby go usunęła, najechała tylko kursorem na ikonę usunięcia.

klaudia_565

Mylisz się, to był wstęp do 3 sezonu.Nie mogli zrobić zakończenia skoro to nie jest koniec serialu. 3 sezon jest już oficjalnie zapowiedziany.

klaudia_565

Ja tak samo czuje niedosyt... Z kim się w końcu spotykała? Z Joelem czy z Fabricio? Co z pozostałymi osobami z paczki? Na 3 sezon raczej się nie zapowiada skoro usunęła bloga.

FemineGirl

dokładnie, wystarczyło chociaż przedłużyć ostatni odcinek o parę minut żeby wszystko wyjaśnić

FemineGirl

A czy faktycznie widzieliście by wcisnęła „usuń” ;) może w tamtym momencie ponownie się przeniosła? :p

ocenił(a) serial na 6
FemineGirl

Cóż, wyszedł kolejny (ostatni) sezon, ja jestem rozczarowana, liczyłam że ostatecznie Anita będzie z kimś innym.

Sol89

Ja to samo :( od początku wszystko tak się układało jakby miała zostać z tym drugim a tu takie zaskoczenie, szkoda :(

klaudia_565

Heh ludzie. A jak chcesz, żeby się potoczyły?