PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648702}

Defiance

2013 - 2015
6,5 4,1 tys. ocen
6,5 10 1 4057
Defiance
powrót do forum serialu Defiance

Padło na tym forum sporo zarzutów pod adresem tego serialu. Skoro jest tak słaby, to jaki jest lepszy? I może tak z ostatnich 10-15 lat, a nie sprzed ery telewizji jak Star Trek czy Babilon 5 bo takie propozycje porównawcze padały już w komentarzach.
Stawiam na Doktor Who. Jakieś inne propozycje?

Mondokane

Jako fan Defiance... muszę podać Battlestar Galctica jako serial lepszy.

ocenił(a) serial na 7
FullMetalAlchemist

Zdecydowanie popieram. To jeden z najlepszych seriali s-f. Oglądany z napisami miał niesamowity klimat.

ocenił(a) serial na 5
Mondokane

Lepszy od Defiance? Hmm każdy???

Obejrzyj Firefly! A potem kinową kontynuację Serenity.

ocenił(a) serial na 7
Redgard

Widziałem i jedno i drugie. Nie zmienia to faktu że Firefly to serial sprzed ery internetu :) To kolejny przykład jak niewiele seriali sf wartych jest wzmianki.

ocenił(a) serial na 5
Mondokane

ale z anime polecam W pułapce czasu. Teraz Besson Luc będzie ekranizował. Polecam też Cowboy Bebop.

Mondokane

Firefly sprzed ery internetu ? W 2002 roku internet u mnie miał się całkiem dobrze.

maf2

ha ha :) SDI 512kb ? (w wybranych większych miastach Polski)

Tygrysek1970

Jaki by nie był ale już był :) Na 512 to nawet teraz idzie strony poprzeglądać(Mam Aero2 awaryjnie i strony chodzą przyzwoicie) a w 2002 nie były tak przeładowane różnymi cudami :)

Mondokane

Battlestar Galactica, Fringe, Orphan Black, Black Mirror, The Lost Room (ministerial)

ocenił(a) serial na 6
Mondokane

Z nowszych seriali zdecydowanie polecam Dark Matter

Mondokane

Expanse

ocenił(a) serial na 7
h4r

O Expanse nie słyszałem. Poszukam i obejrzę. Dzieki

ocenił(a) serial na 9
Mondokane

Jeśli nie przeszkadza tobie Mniej sci Fi a więcej postapo to zainteresuj się Revolution ( 2 sezony )

ocenił(a) serial na 7
electrix18

widziałem :). Jestem w szoku, że jeszcze ktoś o nim pamięta