PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648702}

Defiance

2013 - 2015
6,5 4,1 tys. ocen
6,5 10 1 4057
Defiance
powrót do forum serialu Defiance

grożenie nożem

ocenił(a) serial na 7

Myślałem (miałem nadzieję), że chociaż w tym serialu nie zobaczę tej kretyńskiej sceny, że jakiś tępak będzie szantażował nożem przyłożonym do szyi kogoś, kto trzyma gnata. Niestety... Do k***y nędzy! Kula (laser czy inny pocisk energetyczny) jest ZAWSZE szybszy od ręki dirżącej nóż!!! ZAWSZE!!!!!!

użytkownik usunięty
mp65warka

Niekoniecznie, gdyż to był megakozacki kosmita.

mp65warka

O ile osoba posługująca się taką bronią ma odpowiednie umiejętności a jak jest to film SF to wtedy kosmiczne pomioty mogą mieć szybszy refleks i zdolności przewidywania niż człowiek,
ale film ogólnie średni oglądałem dla tego bo teraz nie ma już dobrych seriali SF których już nie widziałem )

ocenił(a) serial na 7
EroStanczyk

Skoro kosmita jest takim kozakiem, to po kiego mu nóż?!

mp65warka

A kto go tam wie?> to jest SF wytłumaczeń tego może być 100. Nie chce mi się rozpisywać sam sobie wymyśl dla czego książki czytasz?

ocenił(a) serial na 5
EroStanczyk

Serial średni i ocena 8/10? To dobry musi mieć u Ciebie ocenę 12/10. A arcydzieło światowej kinematografii pewnie ze 30/10.

per333

To takie moje spaczenie internetowe które wyrobiło mi się przez te 17 lat w sieci ja nie oceniam niczego nisko jak mi się coś nie podoba to nawet nie tracę sekundy czasu na to
a te seriale te oglądam dla zabicia czasu więc prawie wszystko w moje ślipia wchodzi i tak lepsze niż to co w naszej telewizji puszczają .