Mam zaszczyt poinformować że sezon VII będzie w kwietniu na ZigZapie. odcinki normalnie o 20.30. Wiem ze juz w którymś poście było to napisane i był podany link do wikipedi, ale ja dostałam gazetę Cyfry + .. Rzetelne źródło informacji
kurczę..Więcej o tym nie czytałam ale ciekawe kto odpadnie z obsady < boisie > Na pewno będzie Sheane Grimes i Jamie Johnson ;] Moje ulbione postacie.
Dobrze mówiłeś/mówiłaś że od 9 kwietnia ;) Tylko że jakoś przesuneli program i o 20:30 zamiast Degrassi było "Odnaleźć Alice"..
Dzisiaj miał być pierwszy odcinek sezonu 7. A jutro drugi. Ciekawe czy skoro dziś nie było pierwszego jutro i tak dadzą drugi odcinek? Mogliby dać pierwszy.. Bo tak to już jest gorzej.. Wiem, że będą dawać powtórki później.. Ale nie będzie mi sie chciało czekać na ten pierwszy.
8 sezonu to my sie już chyba w Polsce nie doczekamy.. Chyba że tak za półtora roku :P :/
Ja nie wiem, ale jestem oburzona. Czekałam na ten odcinek jak głupia podobno to najlepsza seria a zamiast Degrassi dali jakąś Alice sralis.Wkurzyłam sie.Myślicie ze bedzie dzisiaj kolejny ocinek czy pierwszy????
I znowu nie ma... znowu jest drugi odcinek Alice :((( Wie ktoś może o co chodzi? Czekam na tą 7 serię i czekam i jakoś doczekać się nie mogę... :(
Wczoraj nagrywałam "Paris BFF" i mi sie przypomniało że ma być Degrassi. Specjalnie przerwałam nagrywanie, przełączam a tu znowu Alice ... :/
Zamiast 2-óch odcinków pod rząd tej głupiej Alice mogliby dać nam Degrassi.
Ciekawe jak to dzisiaj będzie... :/
Może po świętach puszczą Degrassi... Mam nadzieje że nie puszcza tej serii we wrześniu:( :(.........
wie ktos czy wczoraj(11 kwietnia) było Degrassi czy znowu Alice...nie było mnie w domu i nie wiem...
Co ja wczoraj robiłam... Hmm.. zwieszałam pranie.. czekałam na degrassi. No tak, czekałam, ale nie było. A dzisiaj było?
No ja też mam nadzieje że puszczą p świętach. We wrześniu? A jak Nie zdążą-> zabije ich. :P
JUPI !!!!!!!!!!!!!!!! Dzis ogladalem 1 ocinek 7 sezonu
Uwielbiam ten odcinek :):) XDDDDDD
W sobote był? A ja dopiero odkryłam, że serial jest emitowany od wczoraj. Hmm.. więc to był 2 odcinek 7 sezonu czy moze 10 (u mnie tak pisze)?
I dzisiaj pewnie też będzie ;D ;D ;>
pierwsze 2 odcinki Były o Darcy która została zgwałcona...a kolejny był o Paige i Alex. Paige wyrzuciła Alex z domu... Więcej nie będę mówił...
hej możesz mi napisać streszczenie odcinków wyemitowanych do tej pory bo nie oglądałam. Obejrzałam ten jak Spiner dowiaduje się o raku, Możesz mi streścić poprzednie z 7 sezonu?? mój e-mail justyna3571@wp.pl Z góry dziękuję :)