PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766285}
7,2 17 tys. ocen
7,2 10 1 16669
4,8 11 krytyków
Designated Survivor
powrót do forum serialu Designated Survivor

Pilot

ocenił(a) serial na 8

I jak wrażenia po pilocie , Nie będę się za dużo rozpisywał , mnie wciągnął i na pewno zobaczę kolejne odcinki , Ciekawa historia , aktorzy kilku kojarzę z innych filmów czy seriali . i przede wszystkim Maggie Q , chyba dużo kojarzy z serialu nikita . Zobaczymy jak się serial rozkręci i czy utrzyma poziom do końca ,

Tomasz_KOT

Zapowiada się jedna z ciekawszych serii w tym sezonie. z premier jest obecnie na drugim miejscu u mnie po This is us. Nie przepadam za Kieferem Sutherlandem ale tu mi nie przeszkadza.

ocenił(a) serial na 7
Tomasz_KOT

jestesm wlasnie po PILOCIE jak narazie dobrze sie to ogladalo wciagna mnie i 4omin ucieklo,zobaczymy co bedize dalej juz czuje spisek z zamachem z grona prezydenta ,albo zonka z ochroniarzem ma romans i wszytsko zrobila zeby maz cieple chluchy zostal prezydentem albo to siegnie jeszcze wyzej sie okaze ..

Tomasz_KOT

Pierwszy odcinek całkiem całkiem, choć kilka niedociągnięć i denerwujących momentów było. Serial ma potencjał, mam nadzieję, że twórcy go nie zmarnują. Tutaj kilka dłuższych zdań ode mnie o pierwszym odcinku: https://wloskiraj.wordpress.com/2016/09/25/designated-survivor-wrazenia-po-pierw szym-odcinku/

ocenił(a) serial na 8
Tomasz_KOT

Pierwszy odcinek wciągnął i jestem ciekawa co będzie dalej. Jeżeli utrzyma poziom to mam nadzieje, że nie ściągną serialu po I sezonie

Tomasz_KOT

Wrażenia niestety mieszane. Ogólnie oglądało sie dobrze ale kilka rzeczy nie zagrało:
- strasznie słabo wyszły sceny pokazujące skale zamachu. Nie liczyłem na spektakularne efekty bo to nie ta skala produkcji. Ale można byłoby albo darować sobie w ogóle sceny z ludźmi na ulicy albo zatrudnić więcej statystow
- brak wyrazistych postaci. Niestety ale nie mamy na razie czarnego charakteru ani osób które mogłyby być podejrzane
- ogólnie mimo wszystko trochę za dużo patosu

Daje jednak szanse i z chęcią obejrzę kolejne odcinki

ocenił(a) serial na 5
Tomasz_KOT

pewnie się okaże, że to wewnętrzna robota -nie teror, wrogich krajów tylko "swoich"