PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95231}

Detektyw Monk

Monk
2002 - 2009
7,4 80 tys. ocen
7,4 10 1 80299
7,3 10 krytyków
Detektyw Monk
powrót do forum serialu Detektyw Monk

Jestem właśnie po ostatnim odcinku 4 sezonu i stwierdzam że jest najlepszy z wszystkich. Szczególnie że nowa asystentka Monka Natalie jest o niebo lepsza od poprzedniczki Sharony... A wy jak myślicie?

użytkownik usunięty
ludwisiu

Ja tam wolałem Sharonę. A co do najlepszego sezonu: wg mnie najlepszy jest sezon pierwszy.
Pozdrawiam!

ludwisiu

Po kilku odcinkach 4. sezonu, które do tej pory puścili w C+ stwierdzam, że jak na razie jest on taki sobie; pierwszy odcinek z fałszywym detektywem był jak do tej pory najlepszy.

Co do Natalie i Sharony, powtórzę to co kilka komentarzy niżej: za Natalie przemawia jej samochód - Jeep Grand Cheerke jest zdecydowanie lepszy od Volvo Sharony :)

ocenił(a) serial na 9
lukaszo85

Tak ale zapewniam że (przynajmniej ja tak uważam) druga część sezonu jest lepsza

pozdro

ludwisiu

najlepszy sezon?? każdy z Natalie!! ona jest świetna!!

ocenił(a) serial na 10
Headey

zgadzam sie z tobą :D :D:D Natalie jest the best :)

KasiaPL

no pewnie. ona wniosla do serialu taka "swiezosc". duzo sie z nia dzieje, zawsze przygada Monkowi, baaaardzo mu pomoze, bo przeciez "piekny wszystko moze". no i ogolnie charakter tej postaci bardzo pasuje mi do tego serialu. szczegolnie w polaczeniu z panem Monkiem.

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

5 sezon też jest ciekawy, fajne watki: Mr. Monk Can't See a Thing, Mr. Monk and the Garbage Strike, Mr. Monk, Private Eye. Każdy sezon wnosi coś nowego. Czekam z niecierpliwością na Mr. Monk Goes to the Hospital:)

aeternus

i tu sie nie zgodze co do piatego sezonu. jest kompletnie inny od wszystkich, nudny, nieciekawy i robiony na sile. jak tak dalej pojdzie to lepiej zeby poprzestali na 5. sezonie. niestety czasem nawet najlepsze seriale schodza na psy