PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 163184
7,9 65 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

zupełnie inna teoria

ocenił(a) serial na 10

Nie sądzicie że twórcy dają widzą takie poboczne tematy jak zdrada Maggie etc w których doszukujemy się wyjaśnienia fabuły. A tak naprawdę odpowiedzi są ukazane w najmniej widocznych dla nas miejscach, i gdy obejrzymy finał a potem wszystkie odcinki od początku zaczniemy dostrzegać te wątki które wydawały się mało istotne i nic nie wnoszące do serialu, a mi się od początku nie podobał ten przydupas ich szefa ten który mówi do Rusta w 43 minucie "nie Ty będziesz o tym decydował dupku" coś z nim jest nie tak

ocenił(a) serial na 10
wesoool

Stawiam na to, że to "żołnierz" Króla w żółci, jest od początku serialu i wygląda na takiego, co to pilnuje porządku na posterunku,
żeby detektywi nie zbliżali się zbytnio do ich sprawy.

ocenił(a) serial na 10
teslagirl

bardzo ambitna teoria ja jednak uważam że on jak i major w jakimś stopniu są powiązani tą sektą

ocenił(a) serial na 10
wesoool

hahaha zdanie o tym przydupasie mnie nawet rozbawiło :D

ocenił(a) serial na 10
Qloset

hahah. mnie rozwalił tekst Rusta, w 1 odcinku, kiedy przydupas poszedł do gabinetu, za nim Tuttle, a Rust wypalił "co to kur** za Edi".

teraz sobie to powtórzyłem, rozwala system :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
wesoool

Ale nikt nie doszukuje się w zdradzie Maggie sedna fabuły. To są po prostu poboczne wątki, które mają za zadanie przedstawić nam portrety psychologiczne bohaterów i które budują całą scenę serialu. Gdyby siedzieli tylko w biurze i zeznawali albo jedynie przenosili się do samych scen z badania sprawy serial nie był by takim jakim jest.

ocenił(a) serial na 10
Messalina

jest na forum teoria w której to Maggie wykorzystała Rusta do skłucenia go z Hartem, niektórzy twierdzą że Maggie jej ojciec są członkami tej sekty, więc nie mów że nikt w tym wątku nie doszukuje się drugiego dna

ocenił(a) serial na 10
wesoool

ZAjeżdża mi to bzdurnymi teoriami spiskowymi, ale jeśli się tak okaże, w co szczerze wątpię, to zwracam honor.