PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=279435}

Detektywi

2005 - 2012
4,3 9,0 tys. ocen
4,3 10 1 9031
3,5 4 krytyków
Detektywi
powrót do forum serialu Detektywi

do tej pory oglądałam ten serial na telewizorze, w którym z powodu wiatrów TVN co chwilę zamieniał się w TVP Warszawa i odwrotnie. następnie rozpoczynał się atak "mrówek" i szarości na ekranie. nawet wtedy, pomimo wyżej wymienionych przeciwności losu, twierdziłam, że gra aktorska jest bardzo słaba.
pewnego magicznego dnia, gdy oglądałam TVN na normalnym telewizorze, zaskoczył mnie nowy odcinek detektywów.
przez ponad trzy lata bardzo sporadycznego oglądania (no... ale zawsze jednak oglądania) nie byłam świadoma, że to, co wyprawia się na planie jest aż tak zjawiskowe. beznadzieja jakich mało. tego nawet nie można nazwać grą aktorską. skąd biorą tych "aktorów"? zaczepiają przypadkowych ludzi na ulicy i ich szantażują, czy co? biorąc pod uwagę mowę ciała występujących osób, jest to bardzo prawdopodobne. połowa jest sztywna, jakby bali się gwałtownie ruszyć, bo grozi im to śmiercią. reszta to przesadnie wyluzowane, krzykliwe kól dziewczynki, które mają oddać współczesną polską młodzież.

ocenił(a) serial na 1
gejd

Haha, masz 100% racji, tych aktorów nie mogli wziąć nawet z ulicy, bo by się nie zgodzili grać w takim gównie, też uważam że są szantażowani heheh, a mowa ciała to totalne dno, jak na przykład koleś coś wykrzykuje do drugiego z pretensjami i z groźbami, to gęba wychylona do przodu, a ręce wiszą jak u małpy, a reszta ciała zgarbiona. Albo to udawane przerażenie napadniętych bab "O Jezu, nie zabijaj mnie" dno dno dno dnooo!!!! radzę uciekać jak najdalej od tego gówna, to się nie nadaje nawet na komedię, to jakaś porażka...

użytkownik usunięty
trancefan1986

Ja jestem przekonany, że biorą z ulicy. Mnie samego kiedyś jakiś facet zaczepił na ulicy i powiedział, że szukają osób do grania w serialach. Dostałem wizytówkę agencji, ale jakoś się nie zdecydowałem. Nawet nie wiedziałem do końca o co chodzi, bo nie oglądałem wtedy za dużo TV, ale kiedy trafiłem na "Detektywów" to już zrozumiałem, o jakie seriale chodzi.

ocenił(a) serial na 1
gejd

Podpisuję się. Brak pod każdym względem realizmum, sami wiecie o co chodzi. Serial moja mamusia ogląda od kilku lat codziennie.! Czasami po patrze z nią pod czas posiłku. Najbardziej co mnie wkurwia to to że zawsze przypadkiem trafią na podejrzanego i podsłuchają ważna rozmowe i na dodatek jeszcze nagrają ją w HD na telefonie....albo tekst po którym każdy wymięka "Albo porozmawiasz z nami, albo z policja..". Moim zdaniem takie seriale ogłupiają społeczeństwo.