PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10054907}

Dexter: Grzech pierworodny

Dexter: Original Sin
2024 -
7,6 4,9 tys. ocen
7,6 10 1 4908
7,5 2 krytyków
Dexter: Grzech pierworodny
powrót do forum serialu Dexter: Grzech pierworodny

Jestem pod wrażeniem, jak fenomenalnie dobrano młodsze wersje ulubionych postaci. Jako ogromna fanka Dextera bałam się odpalić tę produkcję, a tu taka niespodzianka.. W pierwszym odcinku szczególnie aktorka grająca Debrę momentami jakby żywcem zdjęta z Jennifer Carpenter - ton głosu, "krzywy" uśmieszek itd., to samo Batista. Łał! Świetny zabieg, żeby "komentować" głosem Hall'a. Po bardzo średnim New Blood, jestem cholernie pozytywnie zaskoczona!

ocenił(a) serial na 9
Ann_Sznu

Faktycznie obsada bardzo dobrze dobrana ale gdzie jest sierżant James Doakes ? To narazie największy minus. Może jeszcze to naprawią. Podobało mi się za to cameo dorosłego Briana.

ocenił(a) serial na 9
Marcin5800

Twórcy mogliby jeszcze zaskoczyć gościnnym występem młodego Arthura Mitchela. Może był przejazdem w Miami i kogoś zabił... To by była ładna zapowiedź do kolejnego serialu który nadciąga. Generalnie cieszę się że uniwersum Dextera się rozrasta

ocenił(a) serial na 8
Marcin5800

Pana Surprise Motherf***** nie ma i pewnie nie będzie (chyba, że gościnnie gdzieś go wplotą), bo on został w dawnej jednostce LaGuerty, dopiero długo później się przeniósł ;) Młody Arthur to faktycznie byłoby coś!!