Niechcący obejrzałem zwiastun 11 odcinka, czyżby (w końcu)...
..........................
Czy to tylko moja wyobraźnia, czy scenarzyści mają zamiar uśmiercić dwie bądź co bądź
charakterystyczne dla serii postacie?
Przez nieco ponad dwie sekundy widać zwłoki Laguerty i Matthewsa (chyba, że to dość
zręczna manipulacja, bo nie widać przecież twarzy).
http://www.youtube.com/watch?v=MnbTQAOpujI
0.28 - 0.30
Niespecjalnie mnie to zdziwi czy zasmuci, ale chyba faktycznie mamy duże zmiany w Miami
Metro. Choć pewnie i tak to celowy zabieg, a zwiastun jak zwykle wprowadza w błąd.
Prawda, teraz pamiętam... Jego ojciec nazywał się Joe Driscoll, czy jakoś tak:)
Tak w ogóle to w tej scenie z promo, gdzie ktoś wpada dopłonacego pokoju z jakąś osobą na łóżku, to na pewno jedną z nich jest Quinn. Wyczytałem na jakieś anglojęzycznej stronie, że
a. LaGuerta okaże się jeszcze pokaże się z bardzo złej strony (nie pamiętam dokładnie, ale chyba taki był sens - nie pamiętam strony, wiem tylko że przewinęła się w jednym z tematów)
b. Quinn i Batista mają jakoś zapłacić za swoje błędy. Być może coś się poważnego z nimi stanie, lub jeden z nich umrze. Było też co nie co o Debrze, ale już nie pamiętam
Przyjżałam się i nA 100 % TO Quinn a na łóżku leży Batista. Do Stolarcfc... widać na filmiku jak Dexter siedzi pod jakimiś drzwiami a za nimi w szybce widać zakrwawioną dloń , i po minie Dexa widać że to chyba żaden z jego wpółpracowników i mysle że Darnath ma rację.
Absolutnie się zgadzam, że do pomieszczenia wchodzi Quinn a Batista leży na łóżku. Chcę jednak dodać, że zatrzymując w odpowiednim momencie promo, możemy zauważyć, że jest on przytomny, zwrócony twarzą do wchodzącego Quinna. Myślę, że skoro tak potoczy się sytuacja (Quinn ratuje Batiste) żaden z nich nie zginie. Po przyjrzeniu się chwili w której pokazane są dwa ciała w kałuży krwi, obok których przechadza się kot, wnioskuję, iż są całkowicie przypadkowymi ofiarami, ponieważ są zupełnie niepodobne do nikogo.
Widzieliście ten obraz z Dexterem genialny powiesił bym taki w domu. :D
CO do zwiastuna to na 100% Queen wchodzi do budynku , a na łóżku Batista. Co do leżących osób we krwi to nie wiadomo kto to.
Sezon mi się w miarę podoba tylko, że za dużo absurdów mam nadzieję, że ktoś ważny zginie.
Laguerta to zimna suka, która dla kariery zrobi wszystko. Dla mnie może zginąć i tak jej nie lubię. Mam nadzieję, że Batista przeżyje, chociaż wszystko wskauzje, że go kilim.
Wracjąc do odcinka, w którym znajdują prostytutkę zmarłą na skutek przedawkowania, czy mi się wydaje, czy trupa prostytutki gra Penny z Teorii Wielkiego Podrywu?
TADAAAAAAAAAAM!
Wątku Debra+Dexter się nie spodziewałam, a z zapowiedzi wygląda na to, że nasza kochana Deb po raz kolejny daje się ponieść uczuciom (chyba, że to genialna zagrywka ludzi, którzy sklejają promo). Trochę źle, że zrobiono z niej taką pipkę, która leci na samych niewłaściwych facetów. Nie wiem jak Wy, ale ja mam wrażenie, że dziewczyna po prostu uwiesza się każdych możliwych spodni. Aż dziwne, że jeszcze nie przykleiła się do Masuki albo Batisty... :/
przesadzacie z tym , ze debra i dexter chcieli sie pocałować to wcale tak nie wyglada
hahaha jeszcze wszystko przed nami w końcu mają być jeszcze dwa sezony :P także kto wie co będzie z Masuką i Debrą
Z Masuką? nie to już byłaby czysta desperacja, albo za wysokie stężenie procentów we krwi : ) Ta scena z Deb i Dexterem wcale nie wygląda dziwnie i nie spodziewam się, żeby mieli się pocałować, ktoś tu ma sprośne fantazje : )
Właśnie, też nie wiem o co ludziom chodzi. W trailerze jest tylko jak patrzą sobie w oczy i tyle, nie widać żadnego pożądania czy wyciągniętych języków. Pewnie skończy się na braterskim przytuleniu Debry przez Dextera.
Nie możecie poczekać do poniedziałku? Stwierdzanie, co pokazano w trailerze jest jak wróżenie z fusów. Ile ja już absurdalnych teorii przeczytałem w tego typu tematach.
PS: w 0:41 słychać strzały! :O