a jaki 3-sezon,nadal trzyma poziom?
Sezon 3 jest chyba najgorszy ze wszystkich szczerze mówiąc, można powiedzieć, że nawet taki lightowy w porównaniu do poprzednich.
Dexter staje się bardziej ludzki i jak dla mnie traci swój urok z sezonu 1 i 2. Zabija człowieka, którego nie planował zabić, właściwie to zrobił to przez przypadek i ten wątek przeplata się przez całą serię. Poznaje też przyjaciela, który zaczyna sprawiać kłopoty.
Oczywiście jest też seryjny zabójca którego trzeba złapać, ale nie jest to już tak spójna historia jak poprzednio. Sporo niedociągnięć.
Dexter 'dziwak' z pierwszego sezonu podobał mi się bardziej niż 'miętki' z trzeciego.
Dzięki za odpowiedz...Szkoda bo jak tak dalej pójdzie to na koniec piątego sezonu(a ma być)to nasz dexter znormalnieje do końca,ech szkoda.
Popieram, że brakuje mu odrobiny "tego Czegoś"
co miały sezon 1 i 2
Ale i tak, uważam że jest świetny!:P
nie przesadzajcie ,nie było tak źle :) fakt ,to nie to samo co 1 i 2 sezon ,ja tam oglądałem z ciekawością jak zawsze i czekałem na każdy odcinek . Myślę że 4 sezon będzie lepszy ... jeszcze trochę do premiery :)
Dzisiaj obejrzałem wszystkie odcinki 3 sezonu pod rząd. Według mnie trzyma poziom poprzedniczek. Podobała mi się ta historia i nie nudziła wcale. Dexter jest inny, ale jest dalej super. Mi nawet taki bardziej pasuje. Dla mnie wszystkie sezony 10/10.
Też mi się wydawało na początku 3 sezonu, że wieje troche nudą. Ale tak w połowie serii wszystko się zmieniło :)
Może jest troche gorszy od pozostałych dwóch serii, ale nie na tyle, by sie tym bardziej przejmować :)
A 4 seria też sie dobrze zapowiada :) Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A mi się trzeci jak najbardziej podoba. Bardzo fajna postać Miguela :) i ogólnie gierki międzyludzkie - to jak wszyscy uroczo kłamią na wszystkie strony ;P Obejrzyj! Naprawdę warto.
Jak dla mnie to właśnie 2 sezon jest wręcz perfekcyjny, 1 bardzo dobry :) A trzeciego jeszcze nie miałem przyjemności obejrzeć.
Oglądając wcześniej Prison Break także 2 sezon jak dla mnie ideał, 1 bardzo dobry... dalej było już słabo :)
http://kinoonlinefilmy.pl/
polecam wszystkim tą stronkę. Wystarczy wysłać smsa za 5 złotych, a potem oglądać te wszystkie seriale włącznie z 3 serią dextera
Dla mnie 3 sezon właśnie to już bardzo dobry sezon. Znamy już Dextera wiemy jaki jest. Co go spotkało. Fajnie się ogląda i według mnie żaden odcinek Dextera nie jest nudny. Każdy odcinek jest wręcz mistrzowski.
Po obejrzeniu 3 sezonu,uważam że był wyśmienity,chyba nawet lepszy minimalnie od drugiego.Miguel Prado był postacią bardziej wyrazistą niż Lila.
Ps.3-sezon "życiowy".
O, fajnie, że Ci się tak spodobał. Ja w sumie nie wiem jak bym oceniała poszczególne sezony, bo chyba pierwszy jakoś najmniej mi się podobał. No sama nie wiem. Ale na pewno trzeci oceniam wysoko. Miguel rządzi :)))
3 sezon Dextera może nie trzyma poziomu 2 serii nie wspominając o 1 rewelacyjnym sezonie, ale na pewno jest wart uwagi. Moim zdaniem akcja rozwija sie dopiero w 7 odcinku, bo wcześniejze odcinki troche przynudzały. Po za tym bardzo mi sie podobał wątek Miguela Prado. Szkoda tylko że go tak zakończyli. Uważam że mimo wszystko warto jednak obejrzeć tą serie.