PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203132
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

2x08

ocenił(a) serial na 9

Wspaniały odcinek, serial wciąga niesamowicie a przy tym trzyma w napięciu. Po obejrzeniu tego odcinka umieram z ciekawości co będzie dalej. Niektórzy przypuszczają, że sierżant Doakes skończy jako ofiara Dextera. Myślę, że będzie inaczej. Sądzę, że Dexter wrobi Doakes'a i to on zostanie uznany za rzeźnika z zatoki a Lila dosyć jeszcze namiesza i skończy jako ofiara.

ocenił(a) serial na 10
evil_5

Mi się Dexter nie podoba, ale będę na niego patrzył. Pudełko z próbkami, które schował to jak mały dzidziuś do "szafki". Wiadomo, że śledźtwo jest toczonego wewnątrz to zamiast to schować do sejfu.

ocenił(a) serial na 9
kibolek_1

Skoro ci się nie podoba to po co oglądasz. I nie włożył próbek do szafki ale za kratkę kanału wentylacyjnego. I jeśli w scenariuszu byłoby że schował je w inne miejsce i nikt by ich nie znalazł to nie byłoby serialu. Czepiasz się szczegółów które są nie zbędne by serial był ciekawy!

ocenił(a) serial na 8
evil_5

A Ty dublujesz tematy na uporządkowanym (do niedawna jeszcze) forum.

ocenił(a) serial na 9
GodFella

Hahaha dubluję tematy, może nie czytałem innych tematów, zanim coś zarzucisz najpierw się zastanów!!!

ocenił(a) serial na 9
evil_5

A może Ty też się najpierw zastanów i poczytaj kilka tematów niżej, bo zaśmiecasz forum, pisząc po raz któryś ten sam temat

ocenił(a) serial na 9
anianana

Następnym razem postaram się nie zaśmiecać forum. Ale zauważcie, że nie tylko ja zaśmiecam fora na tej stronie.