Wspaniały odcinek, serial wciąga niesamowicie a przy tym trzyma w napięciu. Po obejrzeniu tego odcinka umieram z ciekawości co będzie dalej. Niektórzy przypuszczają, że sierżant Doakes skończy jako ofiara Dextera. Myślę, że będzie inaczej. Sądzę, że Dexter wrobi Doakes'a i to on zostanie uznany za rzeźnika z zatoki a Lila dosyć jeszcze namiesza i skończy jako ofiara.
Mi się Dexter nie podoba, ale będę na niego patrzył. Pudełko z próbkami, które schował to jak mały dzidziuś do "szafki". Wiadomo, że śledźtwo jest toczonego wewnątrz to zamiast to schować do sejfu.
Skoro ci się nie podoba to po co oglądasz. I nie włożył próbek do szafki ale za kratkę kanału wentylacyjnego. I jeśli w scenariuszu byłoby że schował je w inne miejsce i nikt by ich nie znalazł to nie byłoby serialu. Czepiasz się szczegółów które są nie zbędne by serial był ciekawy!
Hahaha dubluję tematy, może nie czytałem innych tematów, zanim coś zarzucisz najpierw się zastanów!!!
A może Ty też się najpierw zastanów i poczytaj kilka tematów niżej, bo zaśmiecasz forum, pisząc po raz któryś ten sam temat