PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203186
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

nie chce juz mi sie ogladac tego dextera...
a wam?

Michal_

jak ci sie nie chce, to nie oglądaj. poza tym, jak możesz oceniać cały sezon po 1 odcinku?

bandicoot

jeszcze nie oglądałem tego preair'a ale mam nadzieję, że ten sezon będzie miał coś w sobie, coś co zrekompensuje brak utarczek Dextera i Doakes'a, bo od momentu gdy zaczął przyglądać się Dexterowi byłem po jego stronie. Wolałbym żeby zdemaskował Dexa i serial by się skończył

lethaldoze

A ja mam przeczucie, że ten sezon znisczy oba poprzednie...

użytkownik usunięty
lethaldoze

o... mam identyczne zdanie... cala koncowke drugiej serii "modlilam" sie zeby go nie zabil.. wielka starta dla serialu..

ocenił(a) serial na 5
Michal_

To idz ogladac Prison Breaka jak nie chcesz Dextera.

Czytałem ksiazke i ten sezon ma potencjał byc jeszcze lepszy niz 2.

Gekon_3

Po prostu 1-wszy odcinek nie był aż tak powalający. Widziałem, wiem, ale faktycznie nie warto oceniać całego sezonu po 1 odcinku. Nawet jak 2 czy 3 odcinek bedzie słabiutki to i tak bede kontynuował serial. Zwyczajnie...uwielbiam Dextera:)) Poza tym, nie mozliwe, żeby 3 sezon był aż tak zły, zreszta nawet fabuła się konkretnie nie rozkręciła. Trzeba poczekać, a efekty będą widoczne:)

racekk

ale fabuła książkowa przestała się pokrywać z serialową (pomijając wątek doaksa)przy zakończeniu 1 sezonu, więc co to ma do tego?