PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203200
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

4 seria?

ocenił(a) serial na 10

czy wiadomo cos na temat 4 serii Dextera i ewentualnie kiedy bedzie mozna ja ogladac?

Wicked_Queen

Może trochę inwencji? Użyj gogli, albo chociaż wysil rączki i użyj opcji 'szukaj', bo jest o tym na forum od cholery i jeszcze trochę...

ocenił(a) serial na 10
Albertino

Uzyłam raczek i nie znalazlam nic procz tego co Chali. A ja chcialabym wiedizec kiedy to bedzie. Od tego jest forum zeby zapytac. A Ty, Dziecko Neostrady, nie pisz mi zebym uzyla raczek bo to nie ma zwiazku z zalozonym przeze mnie tematem - nie zasmicaj wiec z laski swojej tego watku^^
Mam nadzieje, ze kolejna czesc Dexa pojawi sie na poczatku przyszlego roku!
Swoja droga ciekawe co wymysla w 4 i 5 serii i jak pociagnie sie watek dziecka.. Zawsze obawiam sie, ze im bardziej wydluzaja serial, tym bardziej bedzie naciagany. .

Wicked_Queen

Ta, strasznie się wysiliłaś, bo ja pisałem, że na 99% następny sezon będzie miał premierę w ostatnią niedzielę września.

ocenił(a) serial na 10
Albertino

a nie mogles napsiac tego od razu zamiast pluc niepotrzebnym jadem? moze za duzo komputera i internetu? idz na spacer, pobiegaj.. dobrze Ci to zrobi.

ocenił(a) serial na 6
Wicked_Queen

Taaa... wątek dziecka jest rzeczywiście pasjonujący. Mnie jeszcze zelektryzował ten o ciastku limonkowym. Aż szkoda, że go już zakończyli. Ale jak tak dalej pójdzie w tę stronę, to scenarzyści mogą nam zaserwować w kolejnym sezonie np. Wielki Powrót Layli z Ciastkiem Limonkowym.

ocenił(a) serial na 10
snoopy

a kto powiedzial, ze jest pasjonujacy? po prostu to element serialu i ciekawe czy nie pojdzie w strone niepotrzebnego naciagania czy czegos przewidywalnego

szkoda, ze dopiero na poczatku wrzesnia

Wicked_Queen

Witam.
Taaaakk,też mnie martwi dalszy ciąg tego oryginalnego i nietuzinkowego scenariusza,który został zrealizowany.
Dobra,dobra bez pieprzenia :D
Jak w Prison B. w sezonie 2gim,zobaczyłem że Skoflid gada z duchami,to już mi ochota przeszła na oglądanie tego serialu.A tak w ogóle do cholery ciężkiej ileż można uciekać z więzienia i jak długo można gonić zbiegów ??? Się pytam do cholery ! Mam nadzieję że Dex nie pójdzie w kirunku omamów,paranoi,wyrzutów sumienia,zmartwychwstania brata lub pojawienia się trzeciego lub blizniaka >:( itd. & itp.

Ciekawie by było gdyby akcja przeniosła się do innego kraju lub na inny kontynent,choć na parę odcinków.

TymCzasem.

ocenił(a) serial na 9
Wicked_Queen

telewizja Fox jak się nie mylę postanowila zakupić 4 i 5 serię Dextera tak więc zacieram ręce z ciekawości , co przygotują scenarzyści i producenci tego serialu.Powiem szczerze seria naprawdę wciąga!!!

chali76

Jaki Fox? Showtime.

ocenił(a) serial na 10
chali76

fakt, wciaga. pomysl na ksiazke i serial o tzw psychopacie usmiechnietym to "cos innego". przez 3 serie mnie nie zmeczyl

ocenił(a) serial na 10
Wicked_Queen

w 4-ej serii powinien znależć się motyw o robieniu serialu na podstawie historii Bay Harbour Butchera. pojawia się czarnoskóry aktor który próbuje dowiedzieć się czegoś o doaks-ie od dextera i innych

ocenił(a) serial na 10
damianjarzyna_2

a skad taki news, he? jak dla mnie brzmi nieco zbyt banalnie. mam nadzieje, ze to tylko motyw a nie pomysl na serial. w kazdym razie, fajnie, ze to napisales:)
wg mojego meza, zlapalam wczuwke. taka duza ze mnie dziewczynka, a ciekawosc mnie zzera:)

ocenił(a) serial na 9
Wicked_Queen

No niestety , długo się poczeka na taki serial jesień mamo czyli prawie rock (:.Oby był jeszcze lepszy pod względem fabularnym bo technicznym jest coraz lepiej...