PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204302
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

1. W pierwszym momencie gdy kapłam się, że chodzi o religijny wątek miałam wrażenie, że scenarzyści go wymyślili na siłę bo zawsze gdy pomysły się kończą wchodzi religia (podobnie w True Blood).

2. Dobrze, że znowu mieliśmy seryjnego mordercę. Brakowało mi dawnej nonszalancji Dextera.

3. Cały wątek zakochania Debb miał poprowadzić tylko do jednego - odkrycia tego kim naprawdę jest Dexter, tak żeby Debb mogła skutecznie się odkochać :)

4. LaGuerta chyba zostanie dobra psiapsiółą Debb a Quinna chyba nie zobaczymy już w następnym sezonie (rozstanie z Debb, alkoholizm + seksoholizm i utrata szacunku jako partner)

5. Od pewnego momentu serial zrobił się przewidywalny. Odkąd Dexiu skumał się z Travisem czułam, ze Travis go oszuka i w momencie gdy Debb powiedziała terapeutce że kocha Dextera wiedziała, że poleci do niego jak będzie zabijał Travisa jednak miałam nutkę nadzieji, że scenarzyści nie popełnią tego błędu i nie zmuszą Debb do polecenia w noc do kościoła co było dla mnie naciągane mocno. Jednak tak się stało i w 7 sezonie pewnie będzie inny Dexter.

6. Ciekawe jak rozwiążą sprawę Geeka od Masuki, tajemniczej ręcki z Ice Truck Killer i jego fascynajcją Dextereme

ocenił(a) serial na 10
espantosa

Dziś zacząłem oglądać Dextera od początku by sobie odświeżyć całą historię przed 7 sezonem. Wyczekuje tego sezonu ( tak jak poprzednich ) z niecierpliwością lecz fakt iż Debra w końcu odkryła Mroczny Sekret Dextera sprawia, że czekanie na nowy sezon jest jeszcze trudniejsze.
Jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądał ten sezon. Nie do końca pamiętam o co chodziło z Geek'iem... pamiętam jedynie, że był to chłopak córki Angela...

Nawiązując do tematu to ten sezon pozytywnie mnie zaskoczył, ponieważ nie spodziewałem się, że za zabójstwami kryje się Travis.

ocenił(a) serial na 8
Borutas

Wiesz, ten Geek (dokładnie tak jak napisałeś chłopak siostry Angela) wydaje mi się, że kryje jakiś sekret. Jest za bardzo zafascynowany postacią Dextera. I wydaje się być dziwnym typem.
Ciekawe jak będzie wyglądał sezon 7 właśnie z racji zakończenia ostatniego sezonu..

ocenił(a) serial na 10
espantosa

Ciekawi mnie jak zareaguje Dexter gdy otworzy paczuszke z protezą ręki z 1szego sezonu. Moim zdaniem może to być najlepszy jak dotychczas sezon. Póki co na pierwszym miejscu jest sezon z Trójgłowym.

ocenił(a) serial na 8
Borutas

U mnie tak samo - Trójkowy był super i oparty na faktach w zasadzie :)
Ja jestem bardzo ciekawa relacji pomiędzy Debb a Dexterem w 7 sezonie :) Nie będzie już dawnego mrocznego klimatu sekretu Dextera ale zrobi się ciekawiej bo Debra już wie i ciekawe co z tym zrobi.
Jestem również ciekawa co będzie z ową paczuszką :) I z tym geekiem ;)

ocenił(a) serial na 9
Borutas

Hehehe, Trójgłowy. :P