PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter
ocenił(a) serial na 10
maciej_stechliczek

jak nakręcą to będzie na 100% : )

ocenił(a) serial na 10
maciej_stechliczek

Czytałem że 5 sezon może być ostatnim. Scenarzyści nie mają pomysłu na dalszą fabułe serialu i nie chcą robić z niego jakiegoś banału. Dlatego to chyba będzie koniec. Pozostanie nam kupowanie kalendarzy, koszulek i kubków po Dexterze oraz wspomnienia jak było kiedyś gdy leciał ten serial w TV.

<<Być może posiadam błędne informacje i jednak powstanie nowy sezon z czego byśmy byli zadowoleni. Jeżeli powstanie proszę się wypowiadać.<<

Buffo

Jakiś czas temu w wywiadzie Michael C. Hall stwierdził, że coraz więcej znaków wskazuje na to, że Sezon 6 powstanie (i będzie ostatnim), bo Michael czuje, że to nie koniec i do historii jeszcze trzeba wiele dopowiedzieć.
Poza tym, zagraniczne źródła twierdzą, że Hall ma Sezon 6 zapisany w kontrakcie.

R3Mi

Ciekawe co wymyślą. Oby nie to że znowu ktoś zginie, jak Doakes w 2 sezonie czy Rita w 4. Myślę że Debra powinna poznać prawdę o Dexterze - tą mroczną.

MilesQuaritch

Pewnie pozna - w S05E12 'Through a Glass, Darkly'.

R3Mi

I ciekawe co zrobi?
1.Załamie się
2.Dozna szoku
3.Zaaresztuje go
4.Nie uwierzy.
5.Będzie go kryła.
6.Pogłąska go po głowie i powie "Oj za dużo pracujesz".
7.I być może po tym wyśle na badania.
8.Po prostu go zastrzeli
9.Albo siebie
10.Albo jego i siebie
11.Oby dzieci oszczędziła

ocenił(a) serial na 10
MilesQuaritch

No być może się załamie. Ale jak już wiemy Dexter myślał sobie co zrobi Deb jak on powie jej o mrocznej tajemnicy. W chyba drugim sezonie widzimy takie scenki. W pierwszej Deb strzela Dexowi w głowe, w drugiej płacze i pyta dlaczego. Było jeszcze kilka scenek lecz już nie pamiętam jak zareagowała Deb. Było to nawet śmieszne.