PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203186
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Między innymi dlatego uważam ten serial za świetny bo jest on alternatywą dla tych wszystkich horrorów typu Hostel,Sadysta,itp.W tych debilnych horrorach psychole torturują niewinnych ludzi i nie spotyka ich za to żadna kara.Wogóle takie filmy powinny nie być produkowane bo co one tak właściwie promują?Psycholi którzy bezkarnie i bez żadnych obaw zabijają sobie ludzi.Dzieci się naoglądają takich filmów a póżniej męczą zwierzęta(nie mówiąc co mogą robić w prtzyszłości).A tu Dexter rozprawia się z takimi szajbusami załatwiając ich z takim okrucieństwem,jak oni zabijali własne ofiary.Jedyne co nie podoba mi się w tym serialu to muzyka,która wg mnie jest fatalna i kompletnie nie pasuje.Pzdr ;).

ocenił(a) serial na 9
Dante_27

Muzyka jest świetna i jest jednym z ważniejszych elementów składających sie na fenomen tego serialu.

Madridista_2

z tą muzyką to przegiąłem.Oglądałem ostatni odcinek kilka miesięcy temu to chyba dlatego.W sumie nie jest taka zła.Jednak myślę że mogliby zrobić do tego serialu bardziej mroczny ost.Coś w stylu Massive Attack lub Bjork.Pzdr ;).