PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

BĘDZIE 6 SEZON?

użytkownik usunięty

były spekulacje że 5 ma być ostatnim, a tu widzę że filmweb już odnotował następny... to potwierdzone informacje?

ocenił(a) serial na 10

tak.niestety albo stety.ja jescze sam nie wiem

ocenił(a) serial na 10
linkin14

Nie rozumiem czemu ludzie narzekają na wieść o przedłużeniu serialu. Jeżeli ktoś uważa, że poziom serialu spada to powinien przestać oglądać serial, a nie pociskać teksty typu" serial powinien skończyć, się po 4 sezonie", "po co oni to kręcą poziom spada" itp Wiadomo emisja serialu kiedyś dobiegnie końca, ale na razie cieszmy się tym co mamy bo produkcja trzyma poziom. Gdy ten serial zacznie przypominać 3 czy 4 sezon Prison Break to wtedy można zacząć mówić o niskim poziomie serialu.

użytkownik usunięty
SilentJay

dokładnie. ja tam się bardzo cieszę szczególnie że słyszałam od znajomych, że najnowsze sezony innych seriali nie są już takie świetne, a dexter cały czas trzyma poziom. wiadomo że nie jest tak dobry jak serie poprzednie, ale czy dużo znamy filmów/seriali których kontynuacje byłyby lepsze niż części pierwsze?
jakieś szczegóły co do '6', kiedy będzie można oglądać?

ocenił(a) serial na 5

konkretne info pewnie dopiero za kilka miesięcy/tygodni się pojawi
pewnie w przyszłym roku na jesieni, jak było do tej pory :D

ocenił(a) serial na 10
sutryk21

zapewne 6x01 ruszy 26.09.11 jak zwykle;jak wogole ruszy...ale to raczej przesądzone

linkin14

http://www.filmweb.pl/news/B%C4%99dzie+sz%C3%B3sty+sezon+%22Dextera%22-67806
No to możliwe że ruszy. Ja się cieszę, bo żal mi się żegnać z najfajniejszym zabójcą w historii....
Natomiast to może być ciężkie, scenarzyści muszą sporo popracować by nie zawalić następnych odcinków.
Ale oczywiście będę zadowolona jak nakręcą kolejny sezon!!