były spekulacje że 5 ma być ostatnim, a tu widzę że filmweb już odnotował następny... to potwierdzone informacje?
Nie rozumiem czemu ludzie narzekają na wieść o przedłużeniu serialu. Jeżeli ktoś uważa, że poziom serialu spada to powinien przestać oglądać serial, a nie pociskać teksty typu" serial powinien skończyć, się po 4 sezonie", "po co oni to kręcą poziom spada" itp Wiadomo emisja serialu kiedyś dobiegnie końca, ale na razie cieszmy się tym co mamy bo produkcja trzyma poziom. Gdy ten serial zacznie przypominać 3 czy 4 sezon Prison Break to wtedy można zacząć mówić o niskim poziomie serialu.
dokładnie. ja tam się bardzo cieszę szczególnie że słyszałam od znajomych, że najnowsze sezony innych seriali nie są już takie świetne, a dexter cały czas trzyma poziom. wiadomo że nie jest tak dobry jak serie poprzednie, ale czy dużo znamy filmów/seriali których kontynuacje byłyby lepsze niż części pierwsze?
jakieś szczegóły co do '6', kiedy będzie można oglądać?
konkretne info pewnie dopiero za kilka miesięcy/tygodni się pojawi
pewnie w przyszłym roku na jesieni, jak było do tej pory :D
zapewne 6x01 ruszy 26.09.11 jak zwykle;jak wogole ruszy...ale to raczej przesądzone
http://www.filmweb.pl/news/B%C4%99dzie+sz%C3%B3sty+sezon+%22Dextera%22-67806
No to możliwe że ruszy. Ja się cieszę, bo żal mi się żegnać z najfajniejszym zabójcą w historii....
Natomiast to może być ciężkie, scenarzyści muszą sporo popracować by nie zawalić następnych odcinków.
Ale oczywiście będę zadowolona jak nakręcą kolejny sezon!!