zróbmy może dla odmiany bitwę postaci z którymi zmagał się Dexter :)
- Każda POSTAĆ zaczyna z 20 punktami.
- W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" jedną z postaci.
- Przy "ratowanej" postaci piszemy plusa (+) i dodajemy 1 punkt natomiast przy "zabitej" piszemy minusa ( - ) i odejmujemy 1 punkt.
- Gdy jakaś postać uzyska 0 punktów wyrzucamy ją z listy
- Głosować można raz na dzień
Brian Moser (Ice Truck Killer) 20
Miguel Prado 20
George King - (the Skinner) 21 (+)
Arthur Mitchell - (Trinity) 20
Boyd Fowler 20
Eugene Grier (Jordan Chase) 19 (-)
Travis Marshall (DDK) 20
Little Chino 20
Brian Moser (Ice Truck Killer) 86 (+)
Miguel Prado 0 (-) WYELIMINOWANY
Boyd Fowler 15
Eugene Grier (Jordan Chase) 15
Travis Marshall (DDK) 17
Little Chino 28
Brian Moser (Ice Truck Killer) 85 (-)
Miguel Prado 1 (+) ZMARTWYCHWSTAŁ
Boyd Fowler 15
Eugene Grier (Jordan Chase) 15
Travis Marshall (DDK) 17
Little Chino 28
nie chce mi się wierzyć,że ludzie naprawdę spędzają swój czas na czymś tak bezgranicznie bezsensownym jak bitwy postaci...
Jakim cudem Trinity wypadł z listy. Osobiście go uwielbiam. Obok Briana najlepsza postać w serialu
Już widze co jest grane. Troll R3Mi ma już conajmniej 20 postów w tym wątku. Najpierw minusował MItchella, poźniej Skinnera.
Ja sobie nie przypominam, żeby jakikolwiek mój post na forum Filmwebu miał na celu obrażanie kogokolwiek, albo wywoływanie kłótni, etc., także to Twoje "troll R3Mi" nie jest zbyt uzasadnione, modzel94. Dlaczego Trinity odpadł z listy? Tu właściwie nie ma nic do tłumaczenia, bo o gustach się nie dyskutuje, ale okej, niech będzie - sprawa jest prosta - Ja tutaj raz dziennie bywam i głos oddaję, dlatego tych moich głosów jest dużo - na pewno nie WIĘCEJ niż być powinno, skoro każdy może raz dziennie zagłosować :) Ja osobiście Trinity'ego lubiłem, ale nigdy bardziej niż np. Brian'a. Uważam Sezon 1 serialu za najlepszy, a postać Brian'a za najlepszego villain'a spośród dotychczasowych. Tak jak w innym poście (BITWA POSTACI) często głosuję na Debrę, bo bardziej przypadła mi do gustu jako postać aniżeli sam Dexter (zwłaszcza w najnowszych odcinkach) A Skinner? Najsłabszy villain (jak i najsłabszy wg. mnie Sezon 3) Jeśli komuś przeszkadza, że odpadły te postacie, trzeba było częściej głosować. Co tu wyjaśniać? :)
Nie widze sensu w tym rankingu skoro 40 % głosów należy do jednej osoby.
Nie zauważyłem że według autora tematu można głosować codziennie. Pardon za nazwanie trollem. Ale prędzej czy poźniej postacie eliminowane przez ciebie wypadną, bo nikt tu codziennie nie wchodzi i nie głosuje. No ale już nie wnikam co kto robi z wolnym czasem. Mnie się tu codziennie wchodzić nie chce żeby "ratować" moje postacie. Zagłosowałem raz i wystarczy