PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204331
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Bendzamin

ocenił(a) serial na 10

Wielkie podziękowania !!!

ocenił(a) serial na 9
Coyotman

Dołączam się do podziękowań. Miło jest wrócić z pracy, i móc cieszyć się z nowego odcinka Dextera już w poniedziałkowe popołudnie.

ocenił(a) serial na 8
truegod

I ja również Dziękuję! Trzeba zauważyć jak nijaki jest ten sezon serialowy pod względem tłumaczeń. Prawie do wszystkich seriali które oglądam napisy wychodzą z 2-3 tygodniowym opóźnieniem. W finale sam je robię.

ocenił(a) serial na 7
Coyotman

Ja też dołączę się do podziękowań. Mam nadzieję, że następne też będą tak szybko.

ocenił(a) serial na 10
carck3r

wczesne po południe. No nie wierzę. Tak swoją drogą, ciekawe co z MSaintem.

ocenił(a) serial na 10
Coyotman

Ja również dziękuję ;D
Zaskakująco szybka robota. Dobrze, że są ludzie, którzy umilają nieszczęsny początek pracowitego tygodnia.

ocenił(a) serial na 10
bagoniq

Są już napisy do 11 odcinka ? Bo przez napiprojekt mi nie pobiera , może mam złą wersję ?

ocenił(a) serial na 10
darski9919

na iitv jest wersja z napisami Bendzamina.
Czy są na napiprojekt? Nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 10
bagoniq

Dzięki za info ;) No i dzięki za napisy , ostatnie 3 odcinki bodajże właśnie obejrzałem z napisami od Bendzamina - tak więc jesli to czytasz to dzięki wielkie ;)
PS : Jeśli ktoś posiada napisy na dysku , byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby się ze mną skontaktował na pw ;)

ocenił(a) serial na 10
darski9919

kk znalazłem napisy , już nie potrzebuję ;)

ocenił(a) serial na 9
Coyotman

Ja także dołączam się do podziękowań. Napisy MSainta są oczywiście bezkonkurencyjne, ale Bendzamin wykonał naprawdę kawał dobrej roboty; oglądałem już 2 odcinki z napisami jego autorstwa i tłumaczenie jest bardzo dobre. Mam nadzieję, że finałowy odcinek zostanie przetłumaczony w tak szybkim tempie jak ten dzisiejszy :)