Dołączam się do podziękowań. Miło jest wrócić z pracy, i móc cieszyć się z nowego odcinka Dextera już w poniedziałkowe popołudnie.
I ja również Dziękuję! Trzeba zauważyć jak nijaki jest ten sezon serialowy pod względem tłumaczeń. Prawie do wszystkich seriali które oglądam napisy wychodzą z 2-3 tygodniowym opóźnieniem. W finale sam je robię.
Ja też dołączę się do podziękowań. Mam nadzieję, że następne też będą tak szybko.
Ja również dziękuję ;D
Zaskakująco szybka robota. Dobrze, że są ludzie, którzy umilają nieszczęsny początek pracowitego tygodnia.
Są już napisy do 11 odcinka ? Bo przez napiprojekt mi nie pobiera , może mam złą wersję ?
na iitv jest wersja z napisami Bendzamina.
Czy są na napiprojekt? Nie mam pojęcia.
Dzięki za info ;) No i dzięki za napisy , ostatnie 3 odcinki bodajże właśnie obejrzałem z napisami od Bendzamina - tak więc jesli to czytasz to dzięki wielkie ;)
PS : Jeśli ktoś posiada napisy na dysku , byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby się ze mną skontaktował na pw ;)
Ja także dołączam się do podziękowań. Napisy MSainta są oczywiście bezkonkurencyjne, ale Bendzamin wykonał naprawdę kawał dobrej roboty; oglądałem już 2 odcinki z napisami jego autorstwa i tłumaczenie jest bardzo dobre. Mam nadzieję, że finałowy odcinek zostanie przetłumaczony w tak szybkim tempie jak ten dzisiejszy :)