PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204302
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Ciekawe...

ocenił(a) serial na 8

jak i czy LaGuerta dojdzie do tego, kto jest prawdziwym "rzeźnikiem z zatoki". Płytka z próbką krwi to chyba za mało.

twotowers

Wie że BHB pracuje w ich wydziale, wie że Doaks oskarżał Dexa o wrobienie - będzie idiotką jeśli nie podąży tym tropem.

ocenił(a) serial na 9
Grajcz

Doakes nigdy wprost nie oskarżył Dextera przed LaGuertą. Co prawda miał z nim konflikt (czego finałem była słynna scena jak Dex mu walnął z bańki) i wspominał LaGuercie, że Dexter wiedział coś więcej o Ice Truck Kilerze niż oni, ale nigdy nie sugerował jej, że Morgan to BHB.

delh

A czasem nie powiedział wprost że go wrabia gdy dzwonił do niej z zagranicy (wtedy co prysnął z kraju żeby zbadać próbki krwi)?

ocenił(a) serial na 9
Grajcz

Z tego co pamiętam to mówił tylko, że LaGuercie niedługo wszystko powie jak skończy prywatne śledztwo. Nic więcej.

ocenił(a) serial na 9
Grajcz

Masz rację. Wydaje mi się, że LaGuerta bardzo szybko rozgryzie tę sprawę, zwłaszcza, że nigdy nie wierzyła w winę Doaksa i teraz, gdy znalazła nowy trop, będzie węszyć jak pies myśliwski.

ocenił(a) serial na 10
twotowers

mam złe przeczucie, że powiąże wszystkie fakty..
7 sezon szybko się rozkręcił ! nie mogę się doczekać kolejnych odcinków !

ocenił(a) serial na 8
Cytryna1910

Ja również i myślę, że wątek LaGuerty prowadzącej własne śledztwo jest bardzo niepokojący, a co za tym idzie ciekawy. Podoba mi się. :)

twotowers

Ciekawi mnie czy LaGuerta pod koniec tego sezonu zabłyśnie tak, jak na ostatnich stronach "Demonów Dextera" :)))

ocenił(a) serial na 10
Zelgadiss

nie no tak to chyba nie będzie,ale ucieszyłbym się

ocenił(a) serial na 8
linkin14

Niech pójdą śladami pierwszej książki i usuną tę postać bo już nic nie wnosi...

ocenił(a) serial na 10
rhcp_20

no jakby nie patrzeć to La Guerta może pogrążyć Dextera,więc jest w jakimś tam stopniu ważną postacią,ale raczej masz rację-nic by sie nie stało jak by ją zabili.Ciekawi mnie kiedy Dexter się kapnie,że ona węszy a może okazać się za późno