PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203269
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Nie wiem czy ktos sie kiedys nad tym zastanawial zle pamietacie moze koniec sezonu 3 kiedy to dexter zabil tego killera co go Miguel wynajal kiedy to sie dexter wydostal ale tam byl moment kiedy kropla krwi dextera spadla na ziemie ciekawe czy bedzie cos z tym zwiazanego w dalszych episodach

babzi

Ja jestem przed obejrzeniem 4 sezonu, gdyż czekam na ostatni 12 odcinek, gdyż strasznie nie lubię oglądać jednego odcinka na tydzień (dużo gorzej mi się wtedy ogląda serial) i dlatego jeszcze nie wiem jak to się potoczyło dalej, ale przypuszczam, że skoro Dexter jest specem od krwi, to możliwe, że gliny znajdą tą krople krwi Dexa i oddadzą ją jemu do "zbadania", i nasz główny bohater będzie musiał coś wymyślić bo na pewno nie da im swojego "namiaru":) Ale jak mówiłem to tylko przypuszczenia, już za niecały tydzień zaczynam oglądać 4 serię i zobaczymy jak to się wyjaśni i czy będzie tam wątek z tym:)

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

Ja nie wytrzymałem i oglądłem sobie 6 odcinków, teraz czekam na 12 i będzie seans- kolejne 6

dezertx

Dezertx rozumiem Cię doskonale, też czasami już miałem ochotę włączyć odcinki i zacząć oglądać, ale pomyślałem sobie o tym jak będzie mi się je fajnie oglądało później, jak wyjdą już wszystkie:) Dałem radę się powstrzymać, teraz już tylko jeden odcinek, więc niedługo zacznie się prawdziwy seans, co najmniej dwudniowy bo w jeden dzień to raczej 12 odcinków Dextera nie obejrzę, bo nie miałbym tyle czasu, ale weekend poświęcę sobie na Dextera:) Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

4 sezon jest bardziej dynamiczny od trzeciego. Dużo fajnych wątków[do 6 odcinka] i ciekawy nowy morderca przeciwnik/wzór/guru dextera? A początek pierwszego odcinka jest przezabawną parodią czołówki serialu. Dex myśli sobie:"istnieje stereotyp, że seryjni mordercy to odludki, samotnicy- nie wzięło się z to z powietrza". dobra, nie będę spoilerował więcej.

Dla mnie oglądanie jednego odcinka tygodniowo to katorga. Dex nie jest tu wyjątkiem. Tak samo "planuję" każdy serial: True Blood, Friends, Losta czy Prison Breaka
pozdro dla fanów rzeźnika z zatoki ;]

dezertx

W moim wypadku były to seriale LOST, Skazany na Śmierć, Dr House, Dexter. Moja Wielka Czwórka jak ja to mówię:P Dobrze to ująłeś, to naprawdę swego rodzaju katorga. Nie wyobrażam sobie siebie oglądającego przykładowo Skazanego na Śmierć, pierwszy sezon, ostatnie odcinki, banda Scofielda zaczyna ucieczkę z Fox River i nagle kończy mi się odcinek i na kolejny musiałbym czekać tydzień. Nie to zupełnie nie dla mnie:P