Jaki serial polecacie w oczekiwaniu na 7 sezon Dextera ??? Najlepiej kryminał :)
oglądnij 'Castle' ze smaczkiem humoru własnie też o morderstwach lub 'Mentaliste' . :D
Do "Mentalisty" zabieram się już parę miesięcy i zabrać się nie mogę ale chyba skuszę się na " Castle". Dzięki :)
Ja Ci polecę The Shield. Jestem w 3 sezonie i powiem że jak do tej pory nie zawiodłem się na żadnym odcinku.
Po przeczytaniu paru recenzji chyba The Shield to traf w dziesiątkę ale myślę że Castle też zdążę obejrzeć. Dzięki
Naprawdę ten serial jest świetny zdecydowanie lepszy od Dextera, który do tej pory był moim ulubionym.
Czy Shield jest lepszy od Dextera? Trudno powiedzieć, raczej w innych kategoriach trzeba je oceniać, co nie zmienia faktu, że oba te seriale są baaardzo dobre.
Lie To Me, Mentalista, Breaking Bad, Sherlock, Monk, Californication i wiele wiele innych.
polecam [Br]eaking [Ba]d genialny serial, wogóle bez porównania do Dextera, który 2 ostatnimi sezonami pokazał, jak niewiele jest wart...
oprócz tego polecam jeszcze The Sopranos, The Wire
jak dla mnie dexter to lepszy serial aniżeli breaking bad choć BD też jest genialny i z niecierpliwością czekam na 5 sezon
"6 feet under" - świetna rola serialowego Dextera.
"Breaking Bad" - parę podobnych motywów.